icon

Fri fragt over 299,-

Frede Nielsen logo

VVS Frede Nielsen A/S - VVS Glumsø

VVS Mester i Glumsø

I Glumsø finder du VVS Frede Nielsen A/S. Vi udfører alle former for opgaver inden for VVS, solvarme- og solcellemontering, ejendomsservice, blik- og smedearbejde. Vi har mange års erfaring bag os, og vi ved, at god service samt højt kvalitetsniveau kan få os rigtig langt. Det er to af vores nøgleord, og tager du os med på råd fra starten, kan du med ro i sindet overlade dine opgaver til os. Vores erfaring og stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dig og dit behov. Her sætter vi en stor ære i at aflevere et tilfredsstillende stykke arbejde til den aftalte tid og pris.

Vi varetager både store og små opgaver

Hvad end du som privatperson eller erhvervskunde har brug for hjælp til en VVS-opgave, så påtager vi os med glæde opgaven. Vores kunders ønsker og behov danner grundlaget for hver enkelt opgave vi udfører, så du kan altid være sikker på et resultat, der lever op til dine forventninger – hver gang. Vi tager hånd om store såvel som små opgaver for privatpersoner og erhverv, hvad end det drejer sig om VVS-service, reparationer, varmepumper, solceller, gas- og fjernvarme, køkkener, badeværelser eller noget helt andet. Overvejer du fx at skifte dit varmeanlæg ud med et mere energibesparende et af slagsen, kan du med hjælp og rådgivning fra os få installeret fjernvarme eller en varmepumpe – eller måske noget helt tredje, der er den helt rigtige løsning for netop dig.

Professionel rådgivning

Hos VVS Frede Nielsen A/S er vi altid opdateret med de nyeste materialer og teknikker. Vi er en dynamisk virksomhed, som både vægter holdbarhed, funktionalitet og design højt. Alle vores medarbejdere er udstyrede med moderne servicevogne, der indeholder alle de nødvendige ting, til at kunne løse de forskellige opgaver. Vælg vores ekspertise, hvis du vil væres sikker på en løsning, der holder mange år ud i fremtiden. Vi er naturligvis altid klar med professionel rådgivning, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud.

Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Frede Nielsen A/S

Nøddevej 2

4171 Glumsø

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

57645100 57645100

15274190

Medarbejdere

Per Nielsen

VVS-installatør /indehaver
Tlf.: 21 49 11 30
E-mail:per@fredenielsen.dk

Jannick Jørgensen

Overmontør / indehaver
Tlf.: 21 49 11 35
E-mail:Jannick@fredenielsen.dk

Freddi Hansen

VVS-og gasmontør
Tlf.: 61 61 79 89
E-mail:freddi@fredenielsen.dk

Nicolai Heide

Blikkenslager
Tlf.: 21 49 11 36

Marianne Nielsen

Kontorass.
Tlf.: 20 45 11 50
E-mail:Marianne@fredenielsen.dk