Fri fragt over 499,-

Niels Sorensen VVS Odder logo

Finn Sørensen Aps - VVS i Odder

VVS Mester i Odder

VVS-installation både for private og erhvervskunder

Finn Sørensen ApS er en VVS-virksomhed i Odder, som har mange års erfaring i faget. Gennem årene har vi løst et væld af både store og små opgaver for private såvel som for virksomheder. Dette indebærer alt fra vedligeholdelse af centralvarmeanlæg til opsætning af radiatorer, fra reparation af rørsystemer til udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner, og hvad en renovering af badeværelset ellers kræver. Vi har erfaring med alle former for VVS-arbejde, hvad enten det er inden for blikkenslagerarbejde, vand, badeværelsesrenovering, energioptimering eller fjernvarme. Derfor står vi klar til at hjælpe dig med at løse de VVS-opgaver, som du eller din virksomhed måtte have.

Tilfredse kunder kommer man længst med

Vi ved, at vores skarpe fokus på kvalitet og dygtigt håndværk har gjort os populære hos vores kunder. Derfor ser vi, at mange kommer igen og igen, når nye opgaver skal løses. Det betyder, at vi stræber efter at gøre dig som kunde tilfreds med arbejdets udførelse.

Autoriseret VVS-installatør til dit VVS-arbejde

Langt det meste VVS-arbejde kræver en autoriseret VVS-installatør. Det finder du hos Finn Sørensen ApS i Odder. På den måde kan du være sikker på, at VVS-installationen udføres i overensstemmelse med gældende lovkrav.

Fokus på solidt håndværk

Som lokal VVS-installatør i Odder lægger vi vægt på, at alt vores arbejde er godt og solidt udført. Derfor bruger vi udelukkende kvalificeret arbejdskraft, og vi monterer kun anerkendte og gennemtestede produkter. Vi sætter en ære i at lave håndværksmæssig kvalitet, som vi kan stå inde for. Derfor kan du trygt overlade din VVS-opgave til os - din lokale VVS mester i Odder.

Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål til priser, konkrete opgaver eller andet.

Vi udfører:

 • BAD
 • VVS
 • FJERNVARME
 • ENERGIOPTIMERING
 • Info

  Finn Sørensen Aps

  Rønhøjvej 29

  8300 Odder

  Tlf.:

  CVR:

  86540040

  19848604

  Medarbejdere

  Niels Sørensen ApS VVS Odder

  Finn Sørensen

  VVS Installatør/Ejer
  Tlf.: 28 10 55 88
  E-mail: finn@vvsogteknik.dk

  Jakob Kruse

  Montør
  E-mail: jakob@vvsogteknik.dk

  Kjeld Sørensen

  Montør
  E-mail: kjeld@vvsogteknik.dk

  Søren Fleron

  Montør
  E-mail: soeren@vvsogteknik.dk

  Niels Sørensen VVS ansat Charlotte

  Charlotte Bang Jensen

  Lærling
  E-mail: charlotte@vvsogteknik.dk