icon

Fri fragt over 299,-

Niels Sorensen VVS Odder logo

Finn Sørensen Aps - VVS i Odder

VVS-installatør i Odder

Bor du i Odder eller omegn, så er Finn Sørensen ApS din lokale VVS’er. Her har vi mange års erfaring inden for faget og har igennem årene løst både store og små opgaver for såvel private som virksomheder. Vi tilbyder alt lige fra vedligeholdelse af centralvarmeanlæg, opsætning af radiatorer og reparation af rørsystemer til udskiftning af vandhaner, toiletter, brusekabiner, og hvad du ellers måtte bruge hjælp til. Vi har nemlig erfaring med alle former for VVS-arbejde, hvad end det drejer sig om blikkenslagerarbejde, vand, badeværelsesrenovering, energioptimering eller fjernvarme.

Fokus på et veludført håndværk

Vi står derfor altid klar til at hjælpe dig med at løse de VVS-opgaver, du eller din virksomhed måtte have. Derudover lægger vi stor vægt på, at alt vores håndværksarbejde er veludført og tilfredsstillende for alle parter. Det betyder blandt andet, at vi ikke går på kompromis med hverken vores produkter eller kvaliteten af det udførte stykke arbejde. Vi vil nemlig gerne kunne stå inde for det arbejde, vi laver, og derfor kan du trygt overlade dine projekter til os. Vi ved, at vores skarpe fokus på kvalitet og håndværk i høj grad er det, der gør os populære blandt vores kunder, og derfor ser vi også mange af dem komme igen og igen, når nye opgaver skal løses.

Vælg en autoriseret installatør

Når det kommer til installering af sanitære løsninger, så er det altid en god ide at vælge en specialist. Det er nemlig vigtigt, at installeringerne bliver udført korrekt, så du får mest mulig glæde af dem og gerne i mange år frem. Derudover er det også vigtigt, at det er nogle gode kvalitetsprodukter, der bliver brugt, da produkter af dårlig kvalitet kan være med til at skabe uholdbare løsninger. Vælg derfor os, hvad end du skal have hjælp til VVS, bad, fjernvarme eller energioptimering, og kontakt os endelig for en uforpligtende snak. Læs om mesters gode råd, hvis du ønsker at blive lidt klogere på, hvordan du generelt kan optimere på energien, indeklimaet, vand og varme derhjemme. 

Info

Finn Sørensen Aps

Rønhøjvej 29

8300 Odder

Tlf.:

CVR:

86540040

19848604

Medarbejdere

medarbejder vvs og teknik

Finn Sørensen

VVS Installatør/Ejer
Tlf.: 28 10 55 88
E-mail:finn@vvsogteknik.dk

medarbejder vvs og teknik

Jakob Kruse

Montør
E-mail:jakob@vvsogteknik.dk

medarbejder vvs og teknik

Kjeld Sørensen

Montør
E-mail:kjeld@vvsogteknik.dk

medarbejder vvs og teknik

Søren Fleron

Montør
E-mail:soeren@vvsogteknik.dk

medarbejder vvs og teknik

Ali Karzoun

Lærling