icon

Fri fragt over 299,-

VOLA

VOLA er kendt for deres vandhaner, og virksomheden producerer produkter, som er kendetegnet ved design i enkelthed. VOLA har vundet flere design priser, og den første VOLA vandhane blev designet af Arne Jacobsen. Husk at din lokale VVS Mester gerne giver en hånd med opsætningen af dit VOLA produkt; han kan bestilles sammen med varen ved kassen.

Om VOLA

VOLA som virksomhed

VOLA har eksisteret siden 1968. VOLA startede på en lille fabrik i Aarhus og blev i 1999 flyttet til Horsens. I dag produceres VOLA produkterne stadig i Horsens, inden de sendes ud til verden til lande som England, USA, Japan og selvfølgelig Europa. Alle VOLA produkter er altså dansk produceret.

VOLA – design og høj kvalitet

VOLA er kendt for deres flotte og prisvindende design og høje kvalitet. De første VOLA vandhaner blev designet af Arne Jacobsen og skulle anvendes til Nationalbanken. Den flotte og klassiske Arne Jacobsen vandhane og dens VOLA design er stadig kendt i dag, og det sætter rammen for VOLA uanset om man kigger på VOLA armaturer, VOLA indbygningscisterner, VOLA håndbrusere eller noget helt andet. VOLA’s produktion er således baseret på en blanding af skandinavisk håndværk og den nyeste teknologi inden for branchen og viderebringer Arne Jacobsens sans for enkelthed, hvor alt det overflødige er skåret væk. Derudover arbejder VOLA på hele tiden at forbedre processerne for produktion.

VOLA produkter i de højeste kvalitetstandarder

Når du køber et VOLA produkt, køber du et kvalitetsprodukt lige meget om du køber en VOLA vandhane, et VOLA blandingsbatteri eller noget helt tredje. For som VOLA siger, så er kun det perfekte produkt godt nok. Den høje kvalitet ses også ved, at alle vandhaner fra VOLA bliver testet, før de bliver pakket ned og sendt ud til kunden. VOLA er desuden certificeret både ift. kvalitetsstandarden ISO 9001, miljøstandarden ISO 14001 og arbejdsmiljøstandarden ISO 18001.

VOLA design der holder

Med det klassiske og stilrene design, som kendetegner VOLA’s produkter, så er du sikker på, at VOLA’s produkter holder designet. VOLA’s design er så godt, at virksomheden har vundet adskillige designpriser, da de blandt andet har produceret en design vandhane. VOLA fik sin første designpris i 1969, og de er bl.a. blevet udvalgt til udstilling på Museum of Modern Art i New York. Dette sker blandt andet fordi VOLA fokuserer på perfekt håndværk og at deres armaturer og andre produkter produceres i de fineste og bedste materialer.

VOLA fokus på miljøet

VOLA sætter en ære i at tage mest muligt hensyn til miljøet, når de fremstiller deres produkter. Således arbejder VOLA for at genanvende, gøre brug af naturlige ressourcer og forebygge forurening. Også i selve anvendeligheden af produkterne, såsom VOLA vandhanerne, tager VOLA hensyn til miljøet, idet armaturerne kun giver den nødvendige vandmængde. Således skåner VOLA miljøet bedst muligt. VOLA arbejder desuden hele tiden for at blive bedre på området. Dette gør de ved altid som minimum at overholde de krav, der bliver stillet til området. Derudover arbejder VOLA på at reducere energiforbruget pr. enhed, de producere. De arbejde desuden på at reducere miljøpåvirkningen af samfundet omkring dem blandt andet med fokus på udledningen og affaldshåndteringen. Også social ansvarlighed vægter højt hos VOLA, og i 2017 modtog de et CSR-mærke, fordi de hjælper med at få udsatte ledige ud på arbejdsmarkedet.

VOLA produkter

Af produkter finder du blandt andet VOLA’s kendte produkt VOLA HV1, der blev designet tilbage i 1968. Det er stadig et armatur, der bliver brugt verden over både på grund af kvaliteten og bæredygtigheden. Armaturet er ligesom VOLA’s andre armaturer designet til at spare på vandet, så det passer præcist til brugerens behov. VOLA HV1 er desuden lavet, så vandmængden kan reduceres fra 5 til 3,5 liter i minuttet. Senere har VOLA blandt andet udviklet berøringsfri armaturer, der nu også er at finde i deres produktkategorier og som selvfølgelig også er vandbesparende. Så du finder en lang række design vandhaner hos VOLA. 

Også VOLA’s badeværelsestilbehør er blevet udviklet i takt med det moderne samfund, og de har blandt andet skabt en håndfri sæbedispenser, der i 2014 vandt en award for innovation og i 2015 vandt den tyske Design Award.

Uanset om du vælger køkkenarmaturer, håndvaskarmaturer eller VOLA badeværelsestilbehør, så er det lavet i rustfrit stål, så du aldrig skal bekymre dig om rust.

Køb VOLA hos VVS Mester

Hos vvsmester.dk finder du et udvalg af produkter fra VOLA, herunder håndvaskarmaturer, bruseholdere, blandingsbatterier og et bredt udvalg inden for badeværelsestilbehør. Og uanset om du vælger et VOLA armatur, en VOLA bruser eller nogle af VOLA’s reservedele, så står din lokale VVS Mester klar til at hjælpe, hvis du har brug for hjælp til installationen. Du skal blot tilføje en mester nær dig til indkøbskurven og så vil du blive kontaktet.

Mangler du vvs produkter udover dem VOLA udbyder, så har vvsmester.dk et bredt udvalg af alt inden for vvs fra mange anerkendte brands, uanset om du søger reservedele, vandhaner, blandingsbatterier eller noget helt fjerde. Og har du spørgsmål til dit køb eller brug for hjælp, så er du altid velkommen til at kontakte os – hos VVS Mester står vi altid klar til at hjælpe.