icon

Fri fragt over 299,-

Purmo

Purmo er verdens førende producent af stålpanelradiatorer og er i dag et internationalt brand med et årligt salg på 10 mio. radiatorer. Selskabet blev grundlagt i 1953 og har sit navn efter den finske by Purmo, hvor det hele startede. Her på siden finder du et stort udvalg af Purmo radiatorer, Purmo håndklædetørrere samt tilbehør til Purmo radiatorer. Både radiatorer og håndklædetørrere findes i flere forskellige størrelser, så du kan finde en, der passer perfekt ind i dit hjem. Skal du have hjælp til installation, så tag din lokale VVS Mester med i kurven.

Om Purmo

Purmo som virksomhed

Purmo er et finsk familieselskab der siden 1953 har produceret radiatorer. Virksomheden er i dag en af Europas klart førende producenter og er især kendt for sine håndklædetørrer i højeste kvalitet. Purmo sælger hvert år over 10 millioner Purmo radiatorer og eksporterer til over 50 forskellige lande verden over. De mange års erfaring og firmaets markedsposition er en garanti for radiatorer, til dit hjem, af højeste kvalitet.

Purmo håndklædetørrer

Er du træt af kolde og fugtige håndklæder hver gang du har taget et bad eller er du ved at sætte radiatorer op i dit hjem? Så er Purmo det oplagte valg. Purmos spidskompetence er panelradiatorer af stål, og her hos VVS Mester findes et bredt udvalg af Purmos håndklædetørrer til badeværelset. Vi har eksempelvis den populære og moderne Apolima serie, der ikke bare er en håndklædetørrer, men i sig selv er et flot blikfang til dit badeværelse. Serien formår at kombinere den bedste teknologi med et utrolig flot design for at give dit badeværelse et eksklusivt præg.

Derudover finder du også serien JAVA hos vvsmester.dk. JAVA håndklædetørrer er lavet i et stilsikkert design. Sektionerne på håndklædetørreren er symmetrisk fordelt og alle indeholder varmelegemer, så dit håndklæde kan holde sig tørt og lækkert. Varmelegemerne er som de traditionelle håndklædetørrere monteret lige og ikke skrå, og det er dermed en klassisk håndklædetørre. For at gøre det ekstra nemt har Purmo gjort det muligt at montere håndklædetørreren både fra venstre og højre, afhængig af hvad der passer til dit badeværelse. Og af samme grund findes Purmo håndklædetørrere også i flere forskellige størrelser.

Purmo producerer håndklædetørrer i flere forskellige flotte designfarver som vi hos VVS Mester også tilbyder i vores udvalg. Fremover kan du altså se frem til et varmt og tørt håndklæde hver eneste gang du har været i bad, samtidig med at håndklædetørrerene er en flot tilføjelse til badeværelset. Komfort er afgørende når vi tager et bad og når vi indretter badeværelset, så hvorfor ikke få den ultimative komfort som en håndklædetørrer kan tilbyde?

Ved VVS Mester tilbyder vi både vandbårne, el-tilsluttede eller mixede håndklædetørrer for at opfylde dine behov.

Purmo radiator størrelser

Hos VVS Mester finder du også Purmo radiators til hele huset, blandt andet Purmo panelradiatorer. Purmos panelradiatorer i stål fås i flere forskellige størrelse, helt fra 30 cm til 300 cm, så dine behov kan blive opfyldt, uanset hvilken størrelse du søger, fælles for alle er dog den høje kvalitet og brugen af de bedste materialer muligt.  

Alle Purmos radiatorer er i højeste kvalitet og fremstillet af de bedste materialer, for at sikre dig det bedste produkt. Purmos produkter er af så høj kvalitet, at firmaet giver en 10 års garanti på alle produkter.

Blandt panelradiatorer fra Purmo finder du blandt andet Purmo Compact. Disse er lavet i et traditionelt design og er dermed tidsløse. Og så er de selvfølgelig lavet i høj kvalitet og er dermed en god varmekilde. Purmo Compact panelradiatorerne indeholder både sideplader og topriste, som er lavet i et diskret udseende. Denne serie af radiatorer er faktisk markedets største, da de fås i så mange forskelige størrelser.

Hos VVS Mester finder du også panelradiatorerne Purmo Vertical, som også er klassiske panelradiatorer. De er lavet lodret, og du kan derfor udnytte vægpladsen godt med denne Vertical radiator fra Purmo. Og så har den selvfølgelig samme varmeeffektivitet som de vandrette Purmo radiatorer.

Du finder også en række tilbehør til radiatorer hos VVS Mester. Du finder blandt andet gulvkonsoller, vægkonsoller, montagesæt, lakstift og andet.

Bæredygtighed

Purmo er på radiatormarkedet kendetegnet ikke blot ved sin høje kvalitet men også ved, at fokusere meget på bæredygtighed både i produceringen af radiatorerne, ved brug af dem og ved produkternes afskaffelse.

Det betyder blandt andet at Purmo gennem teknologi har kunnet sikre at en forbedret opvarmning ved lavere temperaturer og dermed et lavere varmetab i systemet. Det er godt for både miljøet og din pengepung.

Endvidere er alle delene i Purmo-radiatorerne lavet af 100% genanvendelig råmaterialer, så radiatoren ved slutningen af produktets levetid kan skilles ad og genanvendes i sine smådele.

Purmo-radiatorer kan kobles til alle former for energikilder, det vil sige at din Purmo-radiator er velegnet ligegyldigt om det er solvarme, vandpumpe eller vindenergi der er din energikilde.

Køb ved VVS-Mester

Hos VVS Mester stræber vi efter at finde den bedste løsning til dig, det betyder at hvad end du søger en enkelt håndklædetørrer eller skal have hele huset udstyret med radiatorer kan vi hjælpe med den bedste løsning – vi har nemlig et stort udvalg af netop Purmo radiatorer, uanset hvilken radiator type du ønsker, og purmo håndklædetørrere. Derudover har vi dygtige VVS Mestre tilknyttet i hele landet, der står klar til at hjælpe dig med installationen. Det eneste du skal gøre at vælge din lokale VVS Mester med i kurven, når du bestiller dit produkt. 

Har du yderligere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.