Værd at vide om radiatortermostater

Hvorfor skal jeg skifte termostater?

Termostaterne styrer varmen i dit hus – men de kan også blive slidt. Gamle termostater er langsommere og mindre nøjagtige end nye termostater. Er dine termostater over 15 år gamle, bør du overveje at skifte dem. Skifter du dine termostater kan du nemlig spare penge - spar helt op til 23% på dit energiforbrug.

Beslutter du dig for at få skiftet dine termostater, bør du også overveje de andre smarte muligheder for at styre dit indeklima.

Har du en af disse termostater? Så er der penge at spare!

Udskifter du en af nedenstående termostater med nye, elektroniske termostater fra Danfoss,
kan du skære helt op til 23% af dit energiforbrug.

Følg linket forneden og beregn hvor meget det betyder i kroner og ører.

termostater gennem tiden

Danfoss Ally? - hvordan fungerer det?

Sig farvel til den traditionelle styreenhed – og goddag til et smartvarmesystem, der passer lige ned i lommen. Med Danfoss Ally™ får du alle fordelene ved et komplet smartvarmesystem samlet i én brugervenlig app. Lettere bliver det ikke at styre dine radiatorer og din gulvvarme. App'en giver dig fuld kontrol over opvarmningen af din bolig, uanset om du er hjemme eller på farten. 

Lille miljøpåvirkning. Store besparelser.

Danfoss Ally™ er ikke kun en god nyhed for de kuldskære – den er også med til at reducere din påvirkning af miljøet. For slet ikke at nævne de store besparelser, du potentielt kan opnå på din varmeregning. Du kan nemt indstille, at temperaturen automatisk skal sænkes i dagtimerne, mens familien er på arbejde eller i skole. Og hvis du indstiller temperatursænkning om natten, er det en nem måde at reducere forbruget på, samtidig med at du øger komforten i nattetimerne. 

Danfoss Ally™-systemet

Din VVS Mester skræddersyr Danfoss Ally™-systemet til netop din bolig. Systemet består af trådløse komponenter, som arbejder sammen som en helhed. Danfoss Ally™ produktprogrammet omfatter:

    • Danfoss Ally™ Gateway
    • Danfoss Ally™ elektroniske radiatortermostater
    • Integration med Danfoss Icon™ vandbaseret gulvvarme
    • Hele løsningen er styret fra Danfoss Ally™ App, som kan hentes gratis fra App Store og Google Play.

Få pakkeløsning fra VVS Mester

Kontakt din VVS Mester om et gratis uforpligtende tilbud på en Danfoss Ally™-løsning. Ud over selve monteringen af systemet, sørger din VVS Mester for at indstille alle komponenter, så de passer netop til dit hus. Installationen medfører ikke aftapning af vand fra systemet. Med i pakken får du garanti på både system og montering.

Find din lokale VVS Mester

Giv dine termostater et eftersyn

Kontakt din lokale VVS Mester og find ud af, hvilke termostater du med fordel kan skifte ud, hvis du ønsker at opnå energibesparelser. Du kan også få et uforpligtende tilbud på installation af nye termostater.

Book VVS Mester
MesterTjek
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.