Hvor kan du spare på energien udendørs?

Energibesparelser udendørs

Det er naturligvis lidt begrænset, hvor meget du kan gøre for at spare på energien udendørs - for der er ikke mange installationer. Men én af de primære energikilder placeres faktisk delvist udendørs: Varmepumpen. Og her kan du spare mange penge.

Hvis du allerede har taget skridtet til at udnytte de nære omgivelser som energikilde (fx jordvarme eller varmepumpe), bør disse installationer efterses jævnligt for at være sikker på, at de kører ordentligt. For kører din varmepumpe ikke ordentligt, kan det koste dig dyrt i energi.

Har du ikke en varmepumpe, kan det være værd at overveje at skifte til én. Din lokale VVS Mester kan selvfølgelig hjælpe dig med, hvilken du skal vælge og kan også fortælle dig, hvor meget du kan spare ved at skifte til en varmepumpe. Men én ting er sikkert: du kan opnå en stor energibesparelse ved at skifte til en varmepumpe i form af eksempelvis jordvarme.

I filmen viser vores VVS Mester, hvordan du tilsikrer dig, at dine udendørs installationer kører optimalt.

Start besparelserne i samarbejde med din VVS Mester

Vil du finde ud af, hvor du skal starte besparelserne udendørs? Din lokale VVS Mester har stor erfaring med energioptimering og kan rådgive dig om, hvordan du kan optimere installationerne udendørs. Find din lokale VVS Mester via knappen nedenfor og find ud af, hvor du kan spare penge.

Book VVS Mester
VVS Mester
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.