Hvor kan du spare på energien i stuen?

Energioptimering i stuen

Energibesparelser i stuen

Der skal være lunt og hyggeligt i en stue og dette kan hurtigt komme til at koste dyrt, hvis du ikke opvarmer ordentligt. For varmen er ikke gratis. Heldigvis kan du med moderne løsninger opnå energibesparelser i stuen og dermed undgå en høj varmeregning.

Eksempelvis er der udviklet nye radiatortermostater, så du nemt kan indstille temperaturen i stuen – også når du ikke er hjemme. Det betyder, at du nemt kan hæve og sænke temperaturen alt efter nødvendighed, og du kan således slukke helt for varmen, hvis du ikke er hjemme i en længere periode, og tænde varmen igen inden du kommer hjem, så din stue stadig er lun og behagelig, selvom varmen har været slukket. Du kan også nemt styre varmen, når du er i hjemmet, og faktisk opnå betydelige besparelser på varmeregningen blot ved at sænke temperaturen et par grader. På den måde kan du opnå store energibesparelser i din stue.

Ligeledes kan du med et mere effektivt gulvvarmesystem varme stuen op uden at det koster en formue. En varmepumpe kan også i mange tilfælde være en god løsning til opvarmning af stuen og resten af hjemmet. Du kan altså nemt opnå energibesparelser i stuen og stadig opnå en behagelig temperatur.

Se filmen, og tag med vores VVS Mester på en guidet rundtur til stuens ømme punkter – og find ud af hvor du kan opnå energibesparelser i stuen.

Start besparelserne med din VVS Mester

Vil du finde ud af, hvor du skal starte besparelserne i din stue? Din VVS Mester kan rådgive dig om gode steder at opnå besparelser i stuen og også hjælpe dig med nye installationer. Find din lokale VVS Mester via knappen nedenfor.

Book VVS Mester
VVS Mester
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.