Hvor kan du spare på energien i køkkenet?

Energioptimering i køkkenet

Energibesparelser i køkkenet

Madlavning og opvask trækker veksler på vand- og energiforbruget i den moderne bolig. Derfor er det værd at holde øje med, om alt fungerer optimalt, og om der kunne være besparelser at hente med nye installationer. Eksempelvis kan du spare mange penge på vandregningen ved at udskifte dit armatur til et vandbesparende armatur. På denne måde opnår du en hurtig og nem energibesparelse i køkkenet. 
 
Ved at udskifte din primære kilde til varme, kan du også opnår store energibesparelser i køkkenet. Har du eksempelvis et oliefyr, der sørger for varmen og energien i køkkenet, kan du med fordel få installeret et gasfyr eller en varmepumpe i stedet og dermed opnå en betydelig energibesparelse i dit køkken - og i resten af huset. 
 
Har du gulvvarme i dit køkken kan du overveje at udskifte dette med en nyere og mere energieffektiv løsning. Det samme bør du gøre, hvis du ikke har gulvvarme, men ønsker det i køkkenet. Ved at vælge energieffektiv gulvvarme i dit køkken kan du opnå en stor energibesparelse i køkkenet.
 
Hvad skal du holde øje med i køkkenet? Se filmen, hvor vores VVS Mester guider dig gennem installationerne i køkkenet.

Start besparelserne med din lokale VVS Mester

Vil du finde ud af, hvor du skal starte besparelserne i dit køkken? Flere af installationerne kan med fordel skiftes, hvis du ønsker at opnå energibesparelser i dit køkken. Kontakt fin lokale VVS Mester og få rådgivning om, hvilke installationer der er energislugere. Find din lokale VVS Mester via knappen nedenfor. 

Book VVS Mester
VVS Mester
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.