Hvor kan du spare på energien i bryggerset?

Energioptimering i bryggerset

Energibesparelser i bryggerset

Bryggerset er et travlt rum, der ofte står for en pæn del af boligens vand- og energiforbrug, fordi det ofte er her vaskemaskinen og tørretumbleren står. Og disse kræver mange ressourcer og tynger på varmeregningen. Men det betyder også, at bryggerset er et af de rum, hvor der kan være mange penge at hente med nogle ændringer. For ved en grundig gennemgang, kan du opnå store energibesparelser i bryggerset. 

Du kan naturligvis skifte din vaskemaskine og tørretumbler til energirigtige modeller og allerede der spare betydeligt på udgifterne til varme og el i bryggerset. Derudover kan du med fordel udskifte dit armatur til en vandbesparende model.

Ønsker du at opnå flere energibesparelser i bryggerset, er det også oplagt at kigge på ventilationen i rummet. Har du ventilation, kan denne nemlig være forældet og dermed bruge langt mere energi end nødvendigt. Her kan du med fordel skifte til ny ventilation og opnå en energibesparelse i dit bryggers.

Se filmen, hvor vores VVS Mester udpeger de kritiske steder i bryggerset og få inspiration til at nedsætte dit energiforbrug i bryggerset.

Start besparelserne med din VVS Mester

Vil du finde ud af, hvor du skal starte besparelserne i dit bryggers? Kontakt din lokale VVS Mester og få gode råd og rådgivning om, hvilke installationer der kan udskiftes i dit bryggers for at opnå besparelser. Find din Mester via linket nedenfor. 

Book VVS Mester
VVS Mester
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.