Hvor kan du spare på energien på badeværelset?

Energioptimering på badeværelset

Energibesparelser på badeværelset

Du har sikkert alle de rigtige vaner på badeværelset. Tager korte brusebade, lukker for vandet under tandbørstningen og den slags. Ellers er det én af de hurtigste måder at opnå store energibesparelser

Har du allerede styr på de små veje til energibesparelser på badeværelset, så kan du stadig spare mange penge ved at ændre en række andre ting. For er dit badeværelse blot nogle få år gammelt, er der med stor sandsynlighed penge at hente.

De fleste badeværelser er udstyret med ventilation, der sørger for at luftfugtigheden sænkes. Men har du et ældre ventilationssystem, kan du spare penge ved at skifte til et nyt. I dag er ventilation lavet langt mere energieffektivt, og du kan derfor opnå en energibesparelse ved at skifte dit gamle ventilation ud med nyt.

Du kan også vælge at gå all in på energibesparelser på badeværelset og udskifte din energikilde. Udskifter du et oliefyr med et gasfyr eller dit gamle gasfyr med et nyt, kan du opnå en betydelig energibesparelse, da der bruges meget energi på at opvarme vandet på badeværelset i både armaturer og bruser.

I filmen viser vores VVS Mester, hvilke installationer det er værd at holde øje med, hvis du ønsker at opnå en energibesparelse på badeværelset.

Start besparelserne i samarbejde med din VVS Mester

Vil du finde ud af, hvor du skal starte besparelserne på dit badeværelse? Din lokale VVS Mester har stor erfaring med energioptimering og kan rådgive dig om, hvordan du kan optimere installationerne på badeværelset. Find din lokale VVS Mester via knappen nedenfor og find ud af, hvor du kan spare penge.

Book VVS Mester
VVS Mester
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.