Sådan kan du spare på varmeregningen

Ifølge Danmarks Statistik bruger vi i dag næsten en tredjedel af vores indkomst på husleje, varme og elektricitet. For nogle år siden var det godt en fjerdedel. 

Din VVS Mester kan sikre, at varmesystemet er toptrimmet, og vi kan hjælpe dig med yderligere energibesparelser. F.eks. kan du med en udskiftning af de gamle termostater spare op til 23% af varmeregningen. Og en ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% af elforbruget i forhold til en ældre model.

Lad os hjælpe dig med at finde besparelserne.

råd om varme
nedsæt energiforbrug med nye termostaterAutomatisk varmestyring nedsætter energiforbruget

De nye termostater fra Danfoss nedsætter elforbruget med op til 23%. Men ikke nok med det. På det centrale betjeningspanel kan du styre både dag- og nattemperatur i alle rum. Skal du f.eks. på ferie, giver du bare panelet besked om, at du er væk, så sænkes temperaturen automatisk og hæves igen, når du kommer hjem.

nedsæt energiforbrug med ny cirkulationspumpeEn ny cirkulationspumpe kan spare op til 80% på elforbruget

Der ligger en stor energibesparelse i at udskifte en gammel cirkulationspumpe med en ny, der er A-mærket. F.eks. sparer den nye Grundfos ALPHA3 op til 80% på elforbruget sammenlignet med markedsgennemsnittet for D-mærkede pumper. ALPHA3-cirkulationspumpen er da også blevet tildelt prisen ”Bedste energibesparende cirkulationspumpe” af EU-projektet Energy+ Pumps.

bedre indeklima med ventilationFå et bedre indeklima. Plus en bedre varmeøkonomi.

Et ventilationsanlæg kan fås med varmegenvinding. Det betyder, at du sparer på varmen, samtidig med at du får frisk luft ind i boligen.

Systemet fungerer ved, at den "brugte" luft bruges til at opvarme den friske luft. Helt op til 90% af varmen kan genvindes, og det er noget, der kan mærkes på varmeregningen.

spar på energienVentilationen kører kun, når der er brug for den

Hvis luftfugtigheden styrer ventilationen, er det muligt at spare energi, uden at det går ud over kvaliteten af indeklimaet. Undersøgelser har vist, at det er muligt at sænke ventilationsraten med 20-30% uden at forringe luftkvaliteten.

Hos VVS Mester prioriterer vi både indeklima og energioptimering højt. Har du spørgsmål til ventilation eller indeklima, er vi klar til at give dig rådgivning på området.

varmepumpe
Find flere gode råd om...
spar på energien

Energi

Prisen på el, vand og varme er steget meget de sidste mange år. Så der er god grund til at interessere sig for besparelser.

Vi hjælper dig med at finde dem.

Læs Mesters gode råd
bedre indeklima

Indeklima

Vi er eksperter i alt fra ventilation til varmegenvinding.

Så tag os med på råd om, hvordan du får et sundt og energioptimeret indeklima.

Læs Mesters gode råd
spar på vandet

Vand

63% af vores daglige vandforbrug går til hygiejne og toiletskyl.

Derfor er badeværelset et godt sted at starte, hvis du vil begrænse forbruget

Læs Mesters gode råd
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.