Et godt indeklima kommer ikke af sig selv

Tung luft fra bad og madlavning. Mikroskopiske partikler fra stearinlys. Gasser fra boligtekstiler og rengøringsmidler… Alle sammen forhold, der forringer kvaliteten af indeklimaet - især hvis du bor i en velisoleret bolig.

Vi er eksperter i ventilationssystemer og varmegenvinding. Så tag os med på råd om, hvordan du får et sundt og energioptimeret indeklima.

råd om indeklima
bedre indeklimaEt bedre indeklima - også for allergikere

1,5 millioner danskere har astma eller allergi. Støv, dårlig udluftning og pollen er med til at gøre hverdagen ubehagelig for allergikere.

Et ventilationsanlæg giver et bedre indeklima end det, du kan opnå ved almindelig udluftning. Du kan også få monteret et pollenfilter, som sikrer, at pollen fjernes fra den luft, som blæses ind i huset.

spar på energienVentilationen kører kun, når der er brug for den

Hvis luftfugtigheden styrer ventilationen, er det muligt at spare energi, uden at det går ud over kvaliteten af indeklimaet. Undersøgelser har vist, at det er muligt at sænke ventilationsraten med 20-30% uden at forringe luftkvaliteten.

Skal din VVS Mester hjælpe med installationerne?

Hos VVS Mester prioriterer vi både indeklima og energioptimering højt. Har du spørgsmål til ventilation eller indeklima, er vi klar til at give dig rådgivning på området. Så tag din lokale VVS Mester med på råd og få et uforpligtende tilbud på installation.

Find din lokale VVS Mester
MesterTjek

Find flere gode råde om...

spar på energien

Energi

Prisen på el, vand og varme er steget meget de sidste mange år. Så der er god grund til at interessere sig for besparelser.

Vi hjælper dig med at finde dem.

Læs Mesters gode råd
spar på vandet

Vand

63% af vores daglige vandforbrug går til hygiejne og toiletskyl.

Derfor er badeværelset et godt sted at starte, hvis du vil begrænse forbruget

Læs Mesters gode råd
spar på varmen

Varme

Vidste du, at en udskiftning af gamle termostater kan skære op til 23% af varmeregningen?

Lad os hjælpe dig med at finde besparelserne.

Læs Mesters gode råd
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.