Johnny fik store besparelser med hjælp fra VVS Mester

Udskift radiatortermostater

Simple udskiftninger med store besparelser

Det blev en givtig dag for Johnny Jørgensen, da han bød sin lokale VVS Mester Thomas Bärtel indenfor til en gennemgang af sit hus. Med bare to simple udskiftninger i hjemmet kunne Johnny nemlig spare 4-5.000,- årligt.

Nye radiatortermostater og nye pumper. Mere skulle der ikke til, før Johnny Jørgensen kunne give sin kone en ekstra stor julegave. Eller hvad han nu vælger at bruge sin dejlige besparelse til.

Besparelserne var resultatet af den gennemgang, som VVS Mesteren i Slangerup udførte i Johnnys hjem.

Det tog ikke VVS Mester Thomas Bärtel lang tid at skære flere tusinde af energiregningen for Johnny Jørgensen.

Første stop på rundturen i huset var radiatorerne. Johnny havde selv en ide om, at termostatventilerne trængte til at blive udskiftet, og der var helt rigtigt mange penge at spare – helt op til 20% på varmeregningen. I dette tilfælde betød det ca. 2.300,- om året.

Dernæst gjaldt det kælderen, hvor der var lige så mange penge at spare ved at udskifte pumperne med nye, energieffektive modeller. De gamle pumper var ikke så gamle endda, men teknologien er blevet markant forbedret de seneste år, så det var alligevel en god forretning at skifte dem ud.

Bruger du flere penge på varme end du behøver?

Hvis du er som de fleste boligejere, bruger du flere penge på varme end nødvendigt. Men vidste du at der kan være store besparelser at hente ved ganske små investeringer? Med den grønne BoligJobordning for 2016 og 2017, får du tilmed tilskud til at optimere din bolig med nye varmeløsninger.

Men hvor sætter du ind? Din bolig har mange installationer, og det er svært at vurdere, om det hele fungerer optimalt. Læs mere om hvordan du sparer på energien i dit hjem

Få Mesters gode råd om varme
MesterTjek
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.