Johnny fik store besparelser med hjælp fra VVS Mester

Simple udskiftninger med store besparelser

Det blev en givtig dag for Johnny Jørgensen, da han bød sin lokale VVS Mester Thomas Bärtel indenfor til en gennemgang af sit hus. Med bare to simple udskiftninger i hjemmet kunne Johnny nemlig spare 4-5.000,- årligt.

Nye radiatortermostater og nye pumper. Mere skulle der ikke til, før Johnny Jørgensen kunne give sin kone en ekstra stor julegave. Eller hvad han nu vælger at bruge sin dejlige besparelse til.

Besparelserne var resultatet af den gennemgang, som VVS Mesteren i Slangerup udførte i Johnnys hjem.

Bruger du flere penge på varme end du behøver?

Hvis du er som de fleste boligejere, bruger du flere penge på varme end nødvendigt. Men vidste du at der kan være store besparelser at hente ved ganske små investeringer? Med den grønne BoligJobordning for 2016 og 2017, får du tilmed tilskud til at optimere din bolig med nye varmeløsninger.

Men hvor sætter du ind? Din bolig har mange installationer, og det er svært at vurdere, om det hele fungerer optimalt. Læs mere om hvordan du sparer på energien i dit hjem

Få Mesters gode råd om varme
MesterTjek
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.