Nu sparer du endnu flere penge med en varmepumpe

Spar endnu flere penge med en varmepumpe

Spar penge med en varmepumpe

Varmepumper kan skabe store besparelser på varmeregningen i forhold til traditionelle varmekilder, som eksempelvis olie, el eller naturgas. En varmepumper er en bæredygtig varmekilde, der er i stand til at generere op imod 4-6 gange så meget energi, som de kræver i drift. Varmepumper udnytter varmen i luften eller jorden og overfører den til radiatorer og gulvvarme eller blæser det ind direkte som varm luft.

Skift til en grønnere energikilde

Er det i dag fossile brændstoffer såsom oliefyr eller gasfyr, der opvarmer din bolig, kan det især betale sig at skifte. Det vil ikke kun gavne miljøet men også din pengepung. Du kan opnå rigtig store besparelser på varmeregningen i mange år fremover.

Vil du se nærmere på, hvor meget du kan spare? Se vores energiberegner her.

Fordelene ved varmepumper 

  • En miljøvenlig opvarmningsform, der tilgodeser samfundets bæredygtige udvikling
  • Din CO2-udledning falder drastisk og giver en bedre energimærkning af din bolig
  • Økonomisk gevinst, hvor besparelsen på din elregning er en vigtig faktor
  • Du kan få tilskud til din varmepumpe. Læs her hvordan. 
  • Udgifterne ved installation og køb af varmepumpe vil hurtigt tjene sig ind igen, da det høster store besparelser fra dag ét.  

Bør du udskifte din gamle varmepumpe?

Er du allerede indehaver af en varmepumpe bør du tjekke, om det kan betale sig at skifte til en ny. Er din nuværende varmepumpe ældre end 10 år, kan du spare omkring 9.000 kr. om året ved at skifte til en ny. Ligeledes kan du spare penge ved at skifte fra en luft til luft varmepumpe til en jord til vand varmepumpe. Du kan finde en sammenligning af de forskellige varmepumper her.

Husk energitilskuddet og håndværkerfradraget!

Når du får installeret varmepumpe skal du huske både energitilskuddet og håndværkerfradraget. Energitilskuddet er et tilskud, du kan få, når du laver energiforbedringer i din bolig. Udskifter du eksempelvis dit gamle oliefyr med en luft til vand varmepumpe, kan du få tilskud på op til 37.000 kr. Og med håndværkerfradraget kan du trække arbejdslønnen fra i skat. Du kan dog ikke benytte begge dele til samme projekt.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.