Wavin

Wavin er den førende leverandør af plastrørsystemer til afløbs-, vand- og VVS-sektoren i Europa. De er især kendte for deres bæredygtige løsninger inden for gulvvarmesystemer. Her på siden kan du finde netop gulvvarmesystemer fra Wavin, der kan tilpasses til hver enkelts behov. Vores udvalg af Wavin gulvvarmesystemer, som du finder længere nede på siden, består blandt andet af styreenheder, komplette fjernvarmeunits, rumtermostater, osv. 

gulvvarme
Wavin Sentio
wavin ahc 9000 styreenhed

Wavin AHC 9000 styreenhed

Styreenheden er optimeret, så den bruger et minimum af strøm under standby, og så varmeforbruget i de enkelte rum reduceres via optimal regulering af temperaturen.

Læs mere
wavin ahc 9000 trådløs styreenhed

Wavin AHC 9000 trådløs rumtermostat

Rumtermostaten i AHC 9000-serien er opdateret med den nyeste teknologi, men ellers designmæssigt identisk med Wavins andre termostater. 

Læs mere
wavin amniw isol fjernvarmeunit

Wavin Amnis+ Isol BVT.V-TD fjernvarmeunit

På tryk- og temperaturstyringen af brugsvandet er veksleren kold, når der ikke tappes varmt brugsvan, som er energibesparende.

Læs mere
wavin amnis isol vandvarmer

Wavin Amnis+ Isol BVT vandvarmer

Amnis+ Isol BVT brugsvandsveksler anvendes som vandvarmer i parcelhuse og lejligheder. Den har en stor ydelse af varmt vand, der opvarmes, når det tappes.

Læs mere
wavin amnis isol bvt vv fjernvarmeunit

Wavin Amnis+ Isol BVT.VV fjernvarmeunit

Unitten kan forsynes med lovpligtig vejrkompensering, som automatisk regulerer fremløbstemperaturen i forhold til udetemperaturen. Med vejrkompensering opnås høj komfort, idet temperaturen altid er tilpasset det aktuelle varmebehov.

Læs mere
wavin amnis isol bvt vs fjernvarmeunit

Wavin Amnis+ Isol BVT.VS fjernvarmeunit

Unitten er forsynet med en shunt, der gør det muligt at regulere fremløbstemperaturen. Unitten er special dimensioneret til anlæg med gulvvarme, hvor der i gulvvarmekredsen kræves en stor cirkuleret vandmængde.

Læs mere
eavin amnis isol bvt vs td fjernvarmeunit

Wavin Amnis+ Isol BVT.VS.TD fjernvarmeunit

Energirigtigheden er yderligere optimeret, fordi Amnis+ Isol BVT.VS-TD er udstyret med lavenergipumpe samt bagplade og kappe, udarbejdet af isolerende materiale af høj kvalitet.

Læs mere

Om Wavin

Wavin – førende i plast og VVS

Wavin er en stor international virksomhed med hovedsæde i Holland, der har specialiseret sig i plastrørsystemer og VVS-løsninger. Wavins filosofi er, at producere effektive og miljørigtige løsninger, der dækker vores daglige behov, såsom adgang til rent vand og opvarmning af boligen.

Wavin er en del af Mexichem Group, der er markedsleder i rørsystemer. Wavin har hovedkontor i Holland, men virksomheden er at finde i næsten hele Europa. Wavin har 40 fabrikker og kontorer i 25 lande i Europa. I Danmark har Wavin omkring 340 medarbejdere, og her i landet er virksomheden den største producent af rørsystemer i plast. Desuden har Wavin intet mindre end 375 patenter i Danmark. Du er med et Wavin produkt derfor sikker på, at du har at gøre med et firma der har stor erfaring på markedet og stor kundetilfredshed ikke bare landet, men verden over.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.