Unidrain HighLine er den eksklusive afløbsserie fra det verdenskendte, danske firma. Serien giver dig den ultimative frihed over designet og udformningen af dit badeværelsesafløb. Med de mange smarte løsninger, der gemmer sig i denne serie, er det muligt at lave alt fra et næsten usynligt afløb til et afløb, der skiller sig ud og elegant gør opmærksom på sig selv. I serien indgår der både den originale HighLine-serie og den sprudlende HighLine Colour. Hos VVS Mester finder du også Unidrain ClassicLine-serien.

Unidrain HighLine 

Unidrain HighLine Colour

Kontakt din installatør

Den eksklusive HighLine-serie bør som de fleste badeværelsesafløb kun installeres af en autoriseret VVS-installatør. Installeres et badeværelsesafløb forkert, kan det betyde, at det ikke er vandtæt, hvilket kan føre til vandskader, der ofte først opdages sent. Når du handler ved VVS Mester, får du altid dine produkter leveret og monteret hurtigt, sikkert og professionelt. Kontakt din lokale installatør i dag, og hør mere om de elegante Unidrain HighLine-produkter.

Kontakt din lokale installatør
MesterTjek
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.