Unidrain ClassicLine er den klassiske serie af de lineære afløbsriste fra den danske virksomhed Unidrain. Produkterne i den lækre serie kan placeres frit i bruseområdet og kommer i mange forskellige størrelser. Det giver dig friheden til at tilpasse præcis den løsning, der passer til dit hjem. Der er seks flotte modeller inden for serien med hvert sit mønster. De seks modeller Column, Anniversario, Classic, Stripe, Square og Inca finder du herunder. Hos VVS Mester finder du også den populære, eksklusive Unidrain HighLine-serie.

Unidrain afløbsrist Classic

Unidrain Classic

En af de seks flotte modeller i Unidrain ClassicLine-serien er Unidrain Classic. Denne model kan, som resten af serien, placeres frit i badeværelset. Det betyder, at du kan have afløbet helt op ad væggen eller fritliggende i bruseområdet.

Unidrain Stripe

I ClassicLine-serien finder du også den elegante Unidrain Stripe med de vertikale striber. Modellen, der forener et klassisk ristdesign med et minimalistisk udtryk, kan, som resten af serien, specialproduceres, så afløbssystemet kan laves i vinylgulve. 

Kontakt din installatør

De lækre ClassicLine-serier bør som de fleste badeværelsesafløb kun installeres af en autoriseret VVS-installatør. Installeres et badeværelsesafløb forkert, kan det betyde, at det ikke er vandtæt, hvilket kan føre til vandskader, der ofte først opdages sent. Når du handler ved VVS Mester, får du altid dine produkter leveret og monteret hurtigt, sikkert og professionelt. Kontakt din lokale installatør i dag, og hør mere om de lækre Unidrain ClassicLine-produkter.

Kontakt din lokale installatør
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.