Ifö væghængte toiletter

Leder du efter væghængte toiletter fra Ifö, så finder du dem her. Et væghængt toilet fra Ifö har den fordel, at det ikke fylder så meget, og det gør det ekstra anvendeligt til små badeværelser. Du får altid installation med i prisen af din lokale VVS Mester - så det skal du ikke bekymre dig om.

SIGN VÆGMONTERET TOILET

IFÖ Sign væghængt toilet

IFÖ Sign 6893 væghængt toilet i hvid. Mulighed for brug af Fresh WC.

5.713,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
SIGN VÆGMONTERET TOILET RENOVERINGSMODEL

IFÖ Sign væghængt toilet til renovering

Hvidt Ifö Sign væghængt toilet. Renoveringsmodel, der kan erstatte tidligere toiletter.

5.803,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
SIGN ART HÆNGESKÅL SKJULT MONTERING

IFÖ Sign Art væghængt toilet

IFÖ Sign Art væghængt toilet med skjult montering og Ifö Clean Coat.

4.595,00 kr Inklusiv installation

Se produktet

Ifö væghængt toilet

Drømmer du om nemmere rengøring og illusionen af mere plads på badeværelset? Så kan du med fordel vælge et væghængt toilet fra Ifö. På VVS Mester shoppen finder du et udvalg af væghængte toiletter fra Ifö fra forskellige Ifö serier. Du kan således købe ifö iCon, Ifö Sign Art, Ifö Spira Art, som er et meget moderne toilet, og Ifö Sign, som er det klassiske og velkendte toilet. Du kan dermed finde et toilet lige efter din stil og smag, uanset om du er til et helt almindeligt klassisk toilet eller et mere moderne eller minimalistisk toilet. Uanset hvilken stil du har eller vælger, så får du et ifö toilet i høj kvalitet og lækkert design.

Ifö Clean på dit væghængte toilet

Med et væghængt toilet bliver det langt nemmere at gøre rent under og omkring toilettet. Har du alligevel brug for endnu nemmere rengøring, kan du med fordel vælge et Ifö væghængt toilet med Ifö Clean, som er en særlig overfladebehandling, der gør, at kalk og skidt ikke kan sætte sig fast, fordi overfalden bliver helt jævn og hård. Derudover skal du også tage stilling til om du vil have et Ifö væghængt toilet med eller uden skyllekant. Vælger du et toilet uden skyllekant bliver det ligeledes meget nemmere at gøre rent, fordi skidt og snavs ikke kan samle sig i kroge og hjørner. En funktion du med fordel kan overveje.

Køb Ifö væghængt toilet hos VVS Mester

Hos vvsmester.dk finder du et udvalg af væghængte toiletter fra Ifö. Er du ikke på udkig efter et væghængt toilet fra Ifö eller ønsker du blot et andet brand, så har vi hos VVS Mester et udvalg af toiletter – og naturligvis også andre produkter, hvis du drømmer om fornyelse på badeværelset. Din lokale VVS Mester er desuden altid med i kurven, så du ikke skal bekymre dig om installation af toilettet.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.