Ifö

Ifö Sanitär er en af de største producenter inden for VVS-produkter til badeværelset og køkkenet. Uanset om du søger et nyt toilet, en håndvask, et badekar, en bruseafskærmning eller tilbehør til køkkenet i form af stålborde eller køkkenvaske, så har Ifö et stort udvalg. Og så er din lokale VVS Mester altid med i kurven, for at du slipper for bøvlet med montering

ifø badekar

Ifö badekar

Se mere
SIGN TOILET HØJ MODEL MED LUKKET S-LÅS

Ifö toiletter

Se mere
håndvask

Ifö håndvaske

Se mere

Om Ifö

Ifö blev grundlagt i 1887 af den danske dyrlæge William Abelgaard Nielsen efter, at han, ved Ivö søen i Skåne, Sverige, havde opdaget kalk og kaolin, to vigtige ingredienser i porcelænsfremstillingen. Virksomheden blev navngivet Ivö-verkert efter Ivö-søen men ændrede hurtigt navn til Ifö i stedet for Ivö, da de mange tyske ansatte ikke kunne udtale v’et, og det navn har holdt ved til den dag i dag.  Virksomheden startede med at producere mursten men gik i 1936 over til den succesfulde produktion af hygiejnisk porcelæn, som virksomheden er verdenskendt for i dag.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.