Ifö

Ifö er en af de største producenter inden for VVS-produkter til badeværelset. Uanset om du søger et nyt toilet, en håndvask, et badekar, en bruseafskærmning eller badeværelsesmøbler, så har Ifö et stort udvalg.
Hvis du ønsker hjælp til montering af Ifö’s produkter, så husk at din lokale VVS Mester altid er med i kurven, når du køber produkter.

ifø badekar

Ifö badekar

Se mere
SIGN TOILET HØJ MODEL MED LUKKET S-LÅS

Ifö toiletter

Se mere
håndvask

Ifö håndvaske

Se mere

Om Ifö

Ifö blev grundlagt i 1887 af den danske dyrlæge William Abelgaard Nielsen efter, at han, ved Ivö søen i Skåne, Sverige, havde opdaget kalk og kaolin, to vigtige ingredienser i porcelænsfremstillingen. Virksomheden blev navngivet Ivö-verkert efter Ivö-søen men ændrede hurtigt navn til Ifö i stedet for Ivö, da de mange tyske ansatte ikke kunne udtale v’et, og det navn har holdt ved til den dag i dag.  Virksomheden startede med at producere mursten men gik i 1936 over til den succesfulde produktion af hygiejnisk porcelæn, som virksomheden er verdenskendt for i dag.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.