komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta S 240 1jet komplet brusesæt m. Ecosmart

HANSGROHE Crometta S 240 1jet komplet brusesæt EcoSmart i krom

5.045,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta Vario komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta Vario komplet brusesæt med Ecostat 1001 CL brusearmatur

2.234,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
Crometta S 240 1jet Showerpipe

HANSGROHE Crometta S 240 1Jet komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta S 240 1Jet komplet brusesæt med den patenterede Quick Clean-funktion

3.990,00 kr Inklusiv installation

Se produktet

BORA-hansgrohe

hansgrohe er hovedsponsor for WorldTour-cykelholdet BORA-hansgrohe, som har den slovakiske verdensstjerne og tredobbelte verdensmester Peter Sagan som kaptajn. Peter Sagan pryder nu hansgrohes billeder af de lækre brusesæt under kampagnenavnet Shower Like a Pro. Kampagnen har fokus på brusesæt i flere prisklasser og viser, at du kan opnå samme luksusbad som de kendte cykelryttere. Du kan også shower like a pro, når du er færdig med dagens gøremål.

Shower Like a Pro

Hvem siger, at cykelsport og brusesystemer ikke kan kombineres? Det gør hansgrohe muligt med kampagnen Shower Like a Pro. Enhver kan tænke sig til, at en cykelrytter har brug for et bad efter en hård dag i sadlen på landevejen. Derfor har hansgrohe lavet kampagnen Shower Like a Pro, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan bade ligesom de professionelle cykelryttere: med en god bruser i høj kvalitet. Og hvem ønsker ikke det?

Er du på udkig efter et brusesæt, kan du med fordel kigge mod den elegante og yderst miljøvenlige hansgrohe Crometta S240, der sikrer op til 60 % mindre vandforbrug, selvfølgelig uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Du kan også overveje det lækre brusesæt hansgrohe Crometta Vario, som udover et klassisk design er let at rengøre, hvilket sikrer en lang levetid. Derudover er hansgrohe Crometta S 240 1jet komplet brusesæt et oplagt valg. Med sin ekstra store brusestørrelse giver Crometta S 240 1jet masser af wellness i bruseren. Alle brusesæt er lavet i et tidsløst krom-look. Der er altså noget for enhver smag blandt hansgrohes Shower Like a Pro-produkter.

Det samme gælder prislejet. Uanset om du er på udkig efter et budgetvenligt brusesæt eller et af seriens eksklusive brusesæt fra en lidt højere prisklasse, så kan du finde det her på siden blandt hansgrohes Shower Like a Pro-produkter.

Køb hansgrohe Shower Like a Pro hos vvsmester.dk

Du finder naturligvis hansgrohe Shower Like a Pro-produkterne hos vvsmester.dk. Vi har samlet de lækre brusesæt og håndbrusere lige her på siden og gjort det nemt for dig at få et overblik. Du skal blot vælge, hvilket brusesystem du ønsker på dit badeværelse. Uanset hvilket brusesæt du vælger, er din lokale VVS Mester med i kurven og klarer installationen for dig. 

Find din lokale installatør
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.