Konkurrence!!!

Vind en cykeltrøje fra BORA-HANSGROE

Vores samarbejdsparnet hansgrohe er titelsponsor for WorldTour-cykelholdet BORA-hansgrohe. Med nye ryttere er er BORA-hansgrohe klar til 2021 sæsonen. Holdets nye danske stjerne Frederik Wandahl er blot 19 år gammel og med sin treårig kontrakt den yngste rytter i UCI WorldTour. 

Vi har i samarbejde med hansgrohe valgt at markere dem med en konkurrence, hvor du kan vinde en cykeltråje. 

Deltag i konkurrencen her

Shower like a pro med hansgrohe

Måske du har hørt, hvilken ny dansk rytter der starter sin første sæson med BORA-hansgrohe og som ovenikøbet er den yngste rytter I UCI worldTour?

hansgrohe er en af de titelsponsor for WorldTour-cykelholdet BORA-hansgrohe, hvor de fra denne sæson byder danske Frederik Wandahl velkommen på holdet. Teamet har nu ryttere fra ti forskellige nationer og består af i alt 29 topatleter. Tour de France og giro d’Italia-etaperne er blot nogle af de kendte løb, som sæsonen byder på i år.

I den anledning viser hansgrohe med flere eftertragtede ryttere i spidsen, hvordan du også kan få det ultimative brusebad og "shower like a pro". Du finder nogle af hansgrohes lækre produkter lige her på siden.

komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta S 240 1jet komplet brusesæt m. Ecosmart

HANSGROHE Crometta S 240 1jet komplet brusesæt EcoSmart i krom

5.045,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta Vario komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta Vario komplet brusesæt med Ecostat 1001 CL brusearmatur

2.234,00 kr Inklusiv installation

Se produktet
Crometta S 240 1jet Showerpipe

HANSGROHE Crometta S 240 1Jet komplet brusesæt

HANSGROHE Crometta S 240 1Jet komplet brusesæt med den patenterede Quick Clean-funktion

3.990,00 kr Inklusiv installation

Se produktet

BORA-hansgrohe

hansgrohe er titelsponsor for WorldTour-cykelholdet BORA-hansgrohe, som byder velkommen til danske Frederik Wandahl. Med flere nye ryttere på holdet, er der fokus på at fremme rytternes individuelle styrker, derfor bliver holdopstillingen i 2021 tilpasset ved de store løb. Derfor vil Emanuel Buchmann køre Giro d’Italia-etaperne i år. Shower Like a Pro kampagnen har fokus på brusesæt i flere prisklasser og viser, at du kan opnå samme luksusbad som de kendte cykelryttere. Du kan også shower like a pro, når du er færdig med dagens gøremål.

Shower Like a Pro

Hvem siger, at cykelsport og brusesystemer ikke kan kombineres? Det gør hansgrohe muligt med kampagnen Shower Like a Pro. Enhver kan tænke sig til, at en cykelrytter har brug for et bad efter en hård dag i sadlen på landevejen. Derfor har hansgrohe lavet kampagnen Shower Like a Pro, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan bade ligesom de professionelle cykelryttere: med en god bruser i høj kvalitet. Og hvem ønsker ikke det?

Er du på udkig efter et brusesystem, kan du med fordel kigge mod den elegante og yderst miljøvenlige hansgrohe Crometta S240 EcoSmart, der sikrer op til 60 % mindre vandforbrug, selvfølgelig uden at gå på kompromis med komfort og kvalitet. Du kan også overveje et komplet brusesæt hansgrohe Crometta Vario bestående af brusesæt og et termostat, derudover har det et klassisk design og er let at rengøre, hvilket sikrer en lang levetid. Hansgrohe Crometta S 240 1jet brusesystem egner sig  med sin ekstra store brusestørrelse til masser af wellness i bruseren. Alle brusesæt er lavet i et tidsløst krom-look. Der er altså noget for enhver smag blandt hansgrohes Shower Like a Pro-produkter.

Det samme gælder prislejet. Uanset om du er på udkig efter et budgetvenligt brusesæt eller et af seriens eksklusive brusesæt fra en lidt højere prisklasse, så kan du finde det her på siden blandt hansgrohes Shower Like a Pro-produkter.

Køb hansgrohe Shower Like a Pro hos vvsmester.dk

Du finder naturligvis hansgrohe Shower Like a Pro-produkterne hos vvsmester.dk. Vi har samlet de lækre brusesæt og håndbrusere lige her på siden og gjort det nemt for dig at få et overblik. Du skal blot vælge, hvilket brusesystem du ønsker på dit badeværelse. Uanset hvilket brusesæt du vælger, er din lokale VVS Mester med i kurven og klarer installationen for dig. 

Find din lokale installatøre
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.