hansgrohe

hansgrohe er et stort premium-mærke, der både har bad- og køkkenarmaturer, brusere, brusesystemer og køkkenvaske i sit sortiment. hansgrohes produkter er alle kendetegnet ved design, kvalitet og intelligente løsninger. Husk, at din lokale VVS Mester altid følger med i kurven og hjælper med at installere, når du køber produkter på vvsmester.dk.

komplet brusesæt

hansgrohe komplette brusesæt

Se mere
termostatarmatur

hansgrohe termostatarmaturer & brusearmaturer

Se mere
håndvaskarmatur

hansgrohe håndvaskarmaturer

Se mere
køkkenarmatur

hansgrohe køkkenarmaturer

Se mere

Om hansgrohe

hansgrohe – design, kvalitet og intelligente løsninger

hansgrohe er kendt for at udvikle løsninger til fremtidens køkken og badeværelse. Alle hansgrohes produkter, både hansgrohe armaturer, hansgrohe brusesæt og andet, forener flot design, kvalitet og lang holdbarhed samt intelligente funktioner, som sikrer optimal komfort og brugervenlighed. hansgrohe har flere prisvindende produkter i deres sortiment som du finder her på siden. hansgrohe har vundet priser for produkternes smukke designs, såvel som bæredygtighed og banebrydende innovation.

Produkter der holder fra hansgrohe

Uanset om du vælger et hansgrohe armatur, en hansgrohe termostat eller andet, så er du sikker på at få et veldesignet produkt, der holder sig smuk i mange år – både uden på og inden i. For hansgrohes produkter er lavet i høj kvalitet både uden på og inden i, så du behøver ikke at skifte armatur, reservedele eller andet foreløbig, når du investerer i et hansgrohe produkt.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.