Grundfos ALPHA3 Cirkulationspumpe

Du kan spare penge ved at udskifte den gamle cirkulationspumpe i dit varmesystem. Med den rigtige indregulering kan du spare op til 20% på el- og varmeregningen. ALPHA3 cirkulationspumpen er det ideelle valg til én- og tofamiliehuse.

VVS Mester tilbyder en pakkeløsning med levering og montering af den avancerede cirkulationspumpe Grundfos ALPHA3. Med Grundfos ALPHA3 kan din VVS Mester hurtigt og præcist optimere dit varmesystem. Når den er i drift, giver den dig behagelig varme og minimerer dit energiforbrug.

Den primære forskel på cirkulationspumperne ALPHA2 og ALPHA3 er, at ALPHA3 giver en bedre varmeøkonomi, da den kan indreguleres bedre, fordi cirkulationspumpen ikke indreguleres manuelt men via en app.

Bestil tilbud på Alpha3

Grundfos ALPHA3 – leveret og monteret af din VVS Mester

Når din VVS Mester leverer og monterer cirkulationspumpen, gør han følgende:

  • Tapper vandet af dit varmeanlæg
  • Demonterer og bortskaffer din nuværende cirkulationspumpe
  • Klargør installationen til den nye cirkulationspumpe
  • Monterer pumpen og sætter strøm til
  • Fylder vand på varmeanlægget
  • Udlufter dine radiatorer
  • Sikrer sig, at alt virker, som det skal

Arbejdsløn og kørsel er inkluderet. Skal mesteren tage en færge for at komme over til dig, skal du betale for overfarten.

Varianter af Grundfos ALPHA3

ALPHA3 findes blandt andet i varianterne ALPHA3 25-40 180 og ALPHA3 25-60 180, hvor ALPHA3 25-60 180 anbefales til anlæg med behov for en pumpe med mere kraft. Spørg din VVS Mester om, hvilken cirkulationspumpe, der passer til dit anlæg.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.