Har du gamle cirkulationspumper i dit varmesystem, kan du spare penge ved at skifte til nye. Med den rigtige indregulering kan du spare op til 20% på el- og varmeregningen. ALPHA2 cirkulationspumpen er det ideelle valg til én- og tofamiliehuse.

Som altid får du ved VVS Mester levering og montering af cirkulationspumpen Grundfos ALPHA2. Med Grundfos ALPHA2 kan din VVS Mester hurtigt optimere dit varmesystem. Når den er i drift, giver den dig behagelig varme og minimerer dit energiforbrug.

Den primære forskel på cirkulationspumpen ALPHA2 og den mere avancerede ALPHA3 er, at ALPHA3 giver en bedre varmeøkonomi, da den kan indreguleres bedre, fordi cirkulationspumpen ikke indreguleres manuelt men via en app.

4 fordele ved at udskifte din cirkulationspumpe:

  • ALPHA2 har et effektforbrug på ned til 3 watt. Du kan dermed spare mange penge, hvis du i dag har en ældre cirkulationspumpe.

  • ALPHA2 støjer mindre end gamle cirkulationspumper.

  • En ALPHA2 pumpe, som er korrekt indreguleret, minimerer risikoen for opkrævning af strafafgifter, fordi den afkøler rigtigt.

  • Varmen bruges de steder, der er brug for den, da returtemperaturen sænkes.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.