Grohe Red og Grohe Blue

grohe red og blue

GROHE Blue Home

Med GROHE Blue kan du få filtreret og koldt drikkeklart vand direkte fra hanen. GROHE Blue Home Duo indeholder alle de samme funktioner som et almindeligt GROHE køkkenarmatur, men indeholder derudover muligheden for iskoldt, filtreret vand med eller uden brus. Du får desuden muligheden for at vælge mellem lidt eller meget brus i dit drikkevand. Som bonus findes armaturet i en masse forskellige designs, så du kan finde et, der passer præcist til dit køkken.

GROHE Blue har den fordel, at du undgår gang på gang at skulle købe vand på flaske for at få filtreret vand eller vand med brus. Dette gør det ikke kun nemmere for dig, men gør også miljøet en fordel, da du ikke længere køber plastflasker. Derudover har undersøgelser vist, at indehavere af GROHE Blue i gennemsnit drikker op til 30% mere vand. Dermed vil GROHE Blue være med til at forbedre din sundhed.

grohe blue

GROHE Blue er lavet så beholderen fylder så lidt som muligt. Det betyder, at den kan installeres i de fleste køkkenskabe, da der blot skal være 30 centimeters fri plads. Det er desuden meget nemt at installere. Derudover er armaturet udstyret med teknologien StarLight, der er en krombelægning, der gør armaturet robust og ridsefast. Ligesom GROHE Red er GROHE Blue Home lavet med en LED-oplyst trykknap, der gør det nemt at skifte mellem almindeligt vand og filtreret, koldt drikkevand. Knappen giver desuden automatisk besked, når patronen, er tilfører brus, skal skiftes.

Grohe Red

Med GROHE Red slipper du for at vente på at vandet koger. Du får nemlig op til 3 liter kogende vand direkte fra hanen. GROHE Red har det hele: Lækkert design, børnesikring samt energi besparende funktioner. Armaturet fås i fem forskellige designs, herunder to mono-armaturer, der kun indeholder kogende vand-funktionen, og tre duo-armaturer, der kombinerer GROHE Red og GROHE Blue.

Selve kogeenheden fås i to størrelser: M, der passer til de fleste almindelige køkkenskabe og giver 3 liter kogende vand, og L, der giver 5,5 liter kogende vand og dermed passer til kontorer og andre større køkkener.

grohe red

Armaturet er designet med øje for sikkerhed, brugervenlighed og miljøet. Dette betyder at GROHE Red er udstyret med ChildLock, der gør, at man ikke kan komme til at tænde for det kogende vand ved et uheld. Armaturet er udstyret med CoolTouch, der sikrer, at armaturet ikke bliver varmt på trods af det kogende vand. Derudover kan armaturet vinkles 150 grader og har en c-formet tud, der gør det nemt og brugervenligt at fylde gryder og lignende. StarLight krombelægningen sikrer, at armaturet holder sig pænt og uden ridser i mange år. Selve Red-knappen, der aktiverer det kogende vand, er en trykknap med integreret LED-lys.

Om GROHE Red & GROHE Blue

GROHE Red

Med GROHE Red får du øjeblikkeligt op til 3 liter kogende vand på 100 grader direkte fra hanen. GROHE Red er udstyret med et lækkert-designet armatur, energibesparende funktioner og børnesikring. GROHE Red fås i fem forskellige designs, der alle er børnesikrede. Du kan vælge mellem GROHE Red Mono armaturer eller GROHE DUO. Med GROHE Red Mono køber du blot en tilføjelse til dit eksisterende almindelige armatur, så du får et ekstra med mulighed for øjeblikkeligt kogende vand. Derudover har du mulighed for at kombinere GROHE Red med GROHE Blue Home DUO Waterarmatur, så du får to armaturer: et armatur, der indeholder GROHE Red-funktionen med kogende vand, og et GROHE Blue-armatur, der giver filtreret og koldt drikkeklart vand.

Selve kogeenheden i GROHE Red fås i to størrelser. En størrelse M, der passer til de fleste almindelige køkkenskabe og som indeholder 3 liter vand, og en størrelse L, der indeholder 5,5 liter vand og dermed passer til kontorer og andre større køkkener.

Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.