GROHE Blue Home

Med GROHE Blue kan du få filtreret og koldt drikkeklart vand direkte fra hanen. GROHE Blue Home Duo indeholder alle de samme funktioner som et almindeligt GROHE køkkenarmatur, men indeholder derudover muligheden for iskoldt, filtreret vand med eller uden brus. Du får desuden muligheden for at vælge mellem lidt eller meget brus i dit drikkevand. Som bonus findes armaturet i en masse forskellige designs, så du kan finde et, der passer præcist til dit køkken.

GROHE Blue har den fordel, at du undgår gang på gang at skulle købe vand på flaske for at få filtreret vand eller vand med brus. Dette gør det ikke kun nemmere for dig, men gør også miljøet en fordel, da du ikke længere køber plastflasker. Derudover har undersøgelser vist, at indehavere af GROHE Blue i gennemsnit drikker op til 30% mere vand. Dermed vil GROHE Blue være med til at forbedre din sundhed.

Om GROHE Red & GROHE Blue

GROHE Red

Med GROHE Red får du øjeblikkeligt op til 3 liter kogende vand på 100 grader direkte fra hanen. GROHE Red er udstyret med et lækkert-designet armatur, energibesparende funktioner og børnesikring. GROHE Red fås i fem forskellige designs, der alle er børnesikrede. Du kan vælge mellem GROHE Red Mono armaturer eller GROHE DUO. Med GROHE Red Mono køber du blot en tilføjelse til dit eksisterende almindelige armatur, så du får et ekstra med mulighed for øjeblikkeligt kogende vand. Derudover har du mulighed for at kombinere GROHE Red med GROHE Blue Home DUO Waterarmatur, så du får to armaturer: et armatur, der indeholder GROHE Red-funktionen med kogende vand, og et GROHE Blue-armatur, der giver filtreret og koldt drikkeklart vand.

Selve kogeenheden i GROHE Red fås i to størrelser. En størrelse M, der passer til de fleste almindelige køkkenskabe og som indeholder 3 liter vand, og en størrelse L, der indeholder 5,5 liter vand og dermed passer til kontorer og andre større køkkener.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.