GROHE 

GROHE er det førende brand i verden inden for sanitære løsninger. GROHEs produkter består af alt fra håndvask- og køkkenarmaturer til brusesystemer og håndbrusersæt. Når du køber et GROHE produkt, følger din lokale VVS Mester altid med i kurven, så du ikke skal bøvle med installationen - det gør Mester for dig.

grohe cisterner

GROHE cisterner

Se mere
køkkenarmatur

GROHE køkkenarmaturer

Se mere
håndvaskarmatur

GROHE håndvaskarmaturer

Se mere
termostatarmatur

GROHE termostatarmaturer & brusearmaturer

Se mere
komplet brusesæt

GROHE komplette brusesæt

Se mere

Om GROHE

GROHE har siden 1936 været garant for teknologi, kvalitet, design og bæredygtighed. Som verdens førende udbyder af sanitære løsninger, er GROHE stadigvæk meget fokuseret på disse værdier hvilket afspejler sig i de fantastisk produkter. Med produktion, innovation og design placeret i Tyskland er du sikret ægte tysk kvalitet med ’Made-In-Germany’-stemplet. GROHE har dedikeret sig til, i en gennemført blanding af innovation og design, at bringe nyskabende produkter på markedet, noget der ikke er gået ubemærket hen, da GROHE over de seneste 10 år har fået over 240 design- og innovationspriser. GROHE er i 2017 blevet kåret som den mest bæredygtige virksomhed med over 1000 medarbejdere af Tysklands regering og er af Fortune – Change The World 2017 kåret som en af 50 internationale virksomheder der har haft et positiv aftryk på verden. Dette er en konsekvens af mange årtiers fokus på teknologiske produkter der er gode for miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet eller design! GROHE er verden over den fortrukne leverandør blandt arkitekter og designere hvilket også har betydet at GROHE’s produkter i dag er at finde, i utallige eksklusive byggeprojekter i hele verden.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.