Germina Termix – Vandvarmere og fjernvarmeanlæg

I dag er Gemina Termix førende inden for vandvarmere og fjernvarmeanlæg til lejligheder, parcelhuse og større bygninger. Gemina Termix blev etableret i 1987 i Sunds, tæt på Herning. Omkring samme periode blev Termix 20-vandvarmeren lanceret, og siden da har vi været i konstant udvikling og vækst. Den store vækst har sikret os en markedsledende position på det danske marked og en stærk stigende eksportandel, der er vokset betydeligt, siden vi blev en del af Danfoss Gruppen i 2004.

Kontakt din lokale VVS installatør

Hvis du vil høre mere om installation af et energivenligt Termix-fjernvarmeanlæg, så kontakt din lokale VVS Mester for et uforpligtende tilbud.

Lær mere

Germina Termix

Fjernvarme er miljøvenlig opvarmning af bygninger. Vi producerer anlæg, der får fjernvarmen til at fungere i private hjem, etageejendomme og større bygninger. Det har vi gjort i over 30 år. Vores anlæg sikrer miljøvenlig opvarmning af boliger i hele Danmark. Vi har en betydelig eksport til mere end 20 lande. Via konstant udvikling sørger vi for, at vores produkter opfylder de nyeste krav for markedet. 

Skræddersyede kvalitetsprodukter

Vores produktprogram spænder bredt lige fra anlæg på få kW til lejligheder og parcelhuse til store compactstationer på flere MW – bygget specifikt efter kundens ønsker og behov. Vores målsætning er at producere kvalitetsprodukter med en høj nytteværdi og god funktionalitet, der lever op til vores kunders forventninger, samtidig med at vi tager hensyn til miljøet og de mennesker, som vi omgiver os med.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.