Duravit

Duravit er en stor international virksomhed inden for alt til badeværelset, herunder bl.a. toiletter og håndvaske. Hos vvsmester.dk finder du kun det bedste udvalg. Og så er din lokale VVS Mester altid med i kurven, så du slipper for bøvlet med montering.

.

håndvask

Duravit håndvaske

Se mere
duravit badeværelsesmøbel

Duravit badeværelsesmøbler

Se mere
duravit badeværelse

Om Duravit

Duravit – 200 års erfaring og tysk kvalitet

Duravit blev grundlagt i 1817 i den lille sydtyske by Hornberg. I hjertet af det bjerg- og skovrige område har fabrikken i 200 år produceret porcelænsartikler til toilet og badeværelse og har i nyere tid udvidet til også at omfatte badeværelsemøbler og andre artikler til badeværelset. Så uanset hvad du leder efter til dit badeværelse, har Duravit en løsning.
Brandet er først og fremmest kendt for de flotte produkter, der igennem en årrække er blevet udtænkt af nogle af de førende og mest prominente designere, så som Philippe Starck, Phoenix Design og Matteo Thun. Philippe Starck har designet de utroligt populære Duravit Starck 1 og Duravit Starck 3 serier, som du også finder her i vores webshop.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.