Dansani bruseafskærmning

Er du på udkig efter bruseafskærmning, så er Dansani et godt bud på en kompetent og stilfuld leverandør. Dansani udbyder mange forskellgie former for bruseafskærmning, så du med garanti kan finde det, der passer til lige netop dig og dit badeværelse. Du kan kombinere døre, vægge og hængsler på kryds og tværs og har således et væld af kombinationsmuligheder. Her på siden har vi samlet et udvalg af forskellige bruseafskærmninger fra Dansani. Finder du ikke det, du søger, kan du altid kontakte din lokale VVS Mester for et tilbud på din drømmeløsning inklusiv installation. 

Dansani – Bruseafskærmning med fokus på kvalitet og miljø

Dansani er en dansk virksomhed grundlagt i 1983 med det mål at give danskerne højkvalitets artikler til bad og toilet med respekt for miljøet. Dette har været i centrum siden da, og i dag er Dansani en førende spiller på markedet, der stadig fører produkter af højeste kvalitet. Det simple minimalistiske design, der går igen i flere af Dansanis produkter, kan give dit badeværelse eller toilet præcis det moderne og stilrene udtryk, du søger. Her på siden finder du et udvalg af bruseafskærmninger fra Dansani, som vores VVS installatører gerne giver et skarpt tilbud på.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.