Danfoss CF2+ Gulvvarmestyring

Enkel. Pålidelig. Overbevisende.

CF2+ fra Danfoss er trådløs gulvvarmestyring i topklasse – skabt med enkelhed for øje. Uanset, om du bygger nyt eller renoverer din bolig, vil du sætte pris på komplet kontrol og perfekt brugervenlighed. Med CF2+ kan du indstille og betjene dit gulvvarmesystem trådløst og langt hurtigere end hidtil. Samtidig kan du optimere varmekomforten i de enkelte rum, så dit hjem altid har en behagelig indetemperatur.

Trådløs styring af individuelle rum – lige ved hånden

Med CF2+ får du ægte Danfoss kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Med intelligent styring finder systemet selv ud af, hvornår det skal starte varmen for at opnå komforttemperaturen til den ønskede tid. Det sikrer en perfekt rumtemperatur med et minimum af energiforbrug.

Fordelene er mange:

  • Perfekt i både nye og gamle huse samt i tilbygninger
  • Enkel installation – uafhængig af gulvsystem
  • Aflæs og regulér rumtemperaturen direkte på termostaten
  • Infrarød gulvføler, så gulvtemperaturen konstant overvåges og holdes inden for det ønskede niveau
  • Flotte trådløse termostater, som kan placeres overalt i hjemmet. Der er 4 i alt at vælge i mellem.

Det er simpelt at opgradere til CF2+, uanset om dit gulvvarmesystem er med indstøbte rør i beton eller med rør i hurtigt reagerende gulvvarmeplader.

Dit nye eller eksisterende gulvvarmeanlæg kobles let og enkelt på CF2+ af din lokale installatør – uden at forvandle dit hjem til en beskidt byggeplads. Og på ingen tid er fuld kontrol inden for rækkevidde.

Komfort og sikkerhed er indbygget

Med CF2+ er det muligt at få en termostat med indbygget infrarød gulvføler på undersiden. Den både måler og begrænser gulvets overfladetemperatur, så den bliver inden for det angivne niveau. Det gør føleren specielt velegnet til flisegulve i badeværelset, hvor der ønskes en konstant komforttemperatur på gulvet. CF2+ giver altså maksimal komfort og er et sikkert valg til alle gulvtyper.

Fjernbetjening med fuld kontrol

Med den valgfrie fjernbetjeningsenhed har du bl.a. adgang til praktiske hverdags- og ferieindstillinger. Med få klik navngiver du husets rum og styrer temperaturen individuelt.

Systemet indstilles let, og så kan du nyde de energibesparende fordele ved automatisk natsænkning, zonestyring og meget mere.

Kontakt din lokale VVS Mester for yderligere information.

Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer.