Bliv en del af Danmarks stærkeste VVS kæde

Det handler om DIN forretning

Det kræver mere end nogensinde før at drive en succesfuld installatørforretning. Du skal være opdateret på gældende regler og lovgivning, du og dine medarbejdere skal være opdateret på et stort udbud af nye produkter, ydelser og services. Og dine kunder flytter i stigende grad over på online kanaler – og de forventer, at du flytter med. Med VVS Mester får du hjælp og værktøjer til dette. Som en del af VVS Mester får du attraktive muligheder inden for markedsføring, uddannelse og netværk.

Det siger medlemmerne: 

"MesterTjekket har betydet. at vi har fået flere kunder i butikken"
Bjarne Lambæk, Odense VVS ApS.
(medlem
af VVS Mester siden 2008)

"I dag er min markedsføring mere strømlinet. Så jeg har tid til min familie"
Daniel Thrane, Thrane Teknik og VVS ApS. 
(medlem af VVS Mester siden 2015)

VVS Mester fordele

 • Profilside 

  Som medlem får du mulighed for at få din egen profilside på VVSmester.dk. En profilside på vvsmester.dk, der gør det nemt for forbrugere at finde dig som deres lokale vvs-installatør. Vi udvikler og vedligeholder den for dig.

 • Erfa-møder

  Mulighed for et stærkt og værdiskabende netværk lokalt med nogle af branchens bedste installatører. Der vil her være mulighed for at gå i dybden med forskellige temaer.

 • MesterTjek

  Du kan tilbyde dine kunder et gratis MesterTjek, hvor du gennemgår deres VVS installationer med vores app. Derved kan du give dem et tilbud på energiforbedringer.

 • Mesterboxen

  Mesterboxen er din digitale værktøjskasse til markedsføring. Her kan du f.eks. bestille kampagnemateriale, brochurer, arbejdstøj, reklameartikler og meget mere. I Mesterboxen finder du også indhold og kampagner til Facebook m.m. Hver måned udvikler vi nyt markedsføringsmateriale, så du altid har mulighed for synliggøre din forretning. 
 • Markedsføring

  Som medlem af VVS Mester får du professionele kampagner, annoncer og pressemeddelelser, der skaber synlighed for din forretning.

 • Uddannelse

  Med uddannelse gennem Solar Skolen får du mulighed for at udvikle din forretning og dine medarbejderes kompetencer gennem vores omfattende uddannelsesprogram. Det omfatter bl.a. forretningsudvikling, rekruttering og regnskab.

 • Installationspakker

  Du får glæde af vores installationspakker, hvor alle kunder altid får en VVS Mester med i kurven, når de køber VVS-artikler. Dette giver flere installationsopgaver og merindtjening til dig.

 • BadArkitekten

  Med BadArkitekten har dine kunder mulighed for at få 3D-tegninger og skitser på deres nye badeværelse. På den måde kan du tilbyde en total badeværelsesløsning, hvor I efterfølgende står for renoveringen og montering.

Vil du også være en del af VVS Mester?

Har du lyst til at høre om dine muligheder for at blive en del af VVS Mester,
så kontakt vores kædekontor for en uforpligtende snak.

Tlf. 3033 1120
e-mail: kontakt@vvsmester.dk

Kort over vvs mestre
Få gratis tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration og gode råd om renovering, energioptimering, badeværelser mm.

Med din tilmelding accepterer du, at vi må sende dig to månedlige nyhedsbreve. Vi gør opmærksom på, at du til enhver tid kan fortryde din tilmelding igen.