icon

Fri fragt over 299,-

Blik og VVS Aalborg logo

Blik og VVS Aalborg

VVS installatør i Aalborg

Specialister i VVS-, blik og varmeenergi i Aalborg

Blik og VVS Aalborg er din specialist, når du skal have løst en VVS-, blikkenslager- eller varmeenergiopgave. Vi har også el-installatører, så hvis du skal have løst en el-opgave, så klarer vores elinstallatør det. Uanset opgaven får du et godt tilbud og al den rådgivning og information af vores dygtige i alt 20 medarbejdere, du har brug for. Så kontakt Blik og VVS Aalborg, hvis du har brug for en VVS installatør i Aalborg og omegn.

Få den bedste rådgivning om din VVS-installation

Når du vælger os som din VVS installatør i Aalborg, får du altid den rigtige løsning, fordi vi har fokus på dit behov og dine ønsker. For os er det ikke bare en opgave, der skal løses, men et godt samarbejde mellem dig og os. Alle vores VVS installatører bliver efteruddannet, så de altid har den nyeste viden. Du få derfor altid de bedste løsninger, når du vælger Bli og VVS Aalborg som VVS installatør.

Besøg os i den nye badudstilling på Indkildevej

Blik & VVS Aalborg er for nylig blevet sammenlagt med Klim Høflers Eftf. Det har muliggjort, at vi kan tilbyde endnu bedre service og vi har i den forbindelse åbnet en badudstilling på Indkildevej 4D i Aalborg. Her er du velkommen til at besøge os og blive inspireret til indretningen af dit nye badeværelse. Du kan også tage en snak med en VVS installatør, hvis du har specielle ønsker til dit badeværelse i Aalborg.

Spar på varmeregningen

Opvarmning af boligen er dyr, men du kan spare mange penge ved at optimere dit energiforbrug og vælge miljørigtige og vandbesparende VVS-løsninger i dit bad og bryggers. Men du kan også opnå betydelige CO2-besparelser ved at isolere og forbedre dit energivarmeanlæg. Kontakt Blik og VVS Aalborg og få rådgivning om energioptimering af din lokale VVS installatør i Aalborg. 

Fra gammelt til nyt – Vi hjælper med renoveringen

Hos Blik og VVS Aalborg er vi eksperter i at renovere gamle ejendomme, så de fremstår sunde, flotte og nye med respekt for deres oprindelige stil. Vi er også din samarbejdspartner, hvis det drejer sig om byggeri af nye lejligheder og huse. F.eks. er vi særligt gode til zink- og ståltage, kviste og naturskifer. Så tag din VVS installatør i Aalborg med på råd.

Derfor skal du vælge os til dit VVS-arbejde i Aalborg

Privat eller erhverv. Små opgaver eller store entrepriser - du får altid gavn af vores erfaringer, og vi giver dig med glæde et uforpligtende tilbud, uanset hvor i landet du bor.
Blik og VVS Aalborg har siden 1999 været Aalborgs VVS installatør, og vi har derfor stor erfaring i at levere kvalitetsmæssigt godt arbejde. Derudover er din garanti for, at det VVS arbejde, vi udfører i Aalborg, bliver ordentligt, at vi er medlem af TEKNIQs garantiordning inden for VVS. Du er altså sikret, hvis der skulel opstå problemer med installationen.


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

Blik og VVS Aalborg

Indkildevej 4 E

9210 Aalborg

Tlf.:

CVR:

98141900

27229727

Medarbejdere

Fini Max Abildgaard

VVS Installatør
Tlf.: 27 60 03 42
E-mail:fini@blikogvvsaalborg.dk