icon

Fri fragt over 299,-

BELØ VVS A/S - VVS Løgumkloster

VVS-installatør i Løgumkloster

I Løgumkloster finder du BELØ VVS A/S, der siden 1967 har arbejdet med alle former for VVS- og blikinstallationer. Vi er et moderne firma, der bygger på solide håndværksmæssige traditioner og mange års erfaring. Vores dygtige installatører giver dig al den rådgivning og vejledning, du har brug for for at få løst netop din udfordring.

Energioptimering og varmepumper

Vi varetager alle opgaver inden for varme, vand og sanitet, men i dag fokuserer vi mindst ligeså meget på energioptimering, da vi mener, det er fremtiden. Her er det især energibesparende varmepumper, der tager vores fokus. Hér er der nemlig rigtig mange penge at spare, hvis du får installeret den rette løsning. Vi kigger på alternativer eller supplementer til traditionelle energikilder, som giver en mindre varmeregning og et renere miljø samt indeklima. Det er investeringer, som hurtigt tjenes hjem, og som efterfølgende er ren fortjeneste.

Med en varmepumpe kan varme hentes ind via luften, selv når der er minusgrader udenfor. Og måske er dette en god løsning for dig? Det er os, der står med erfaringen og kan rådgive dig. Vi ved, hvordan en varmepumpe bedst fungerer, så om du skal have en luft til luft-pumpe, eller skal satse på en anden løsning, kan vi altid rådgive dig om.

Privat eller erhverv? Vi klarer det hele

Vi hjælper både private og erhvervskunder med store og små opgaver samt entrepriser. Vi har yderligere et tæt samarbejde med forsikringsselskaber i tilfælde af, at uheldet er ude. Opdager du derfor et brud eller en utæt varmeinstallation, så kan du roligt kontakte os. Vi ved, hvordan opgaven skal håndteres, så den giver dig som kunde mindst mulige gener. Vores indgående kendskab til lokalområdet betyder, at vi kender forholdene og ved, hvis der eksempelvis er nye kommunale planer undervejs. Således kan vi rådgive dig bedre om fx nybyggeri eller tilbygninger. Vi har et tæt samarbejde med andre lokale håndværkere, myndigheder, varmeværker, forsyningsselskaber osv. Giv os derfor et opkald i dag, så giver vi med glæde et uforpligtende tilbud.


Vi udfører VVS Mester-arbejde inden for

Info

BELØ VVS A/S

Sivkrovej 9, Bedsted

6240 Løgumkloster

Tlf.:

Akut tlf.:

CVR:

70777477 20433703

37662119

Medarbejdere

Martin Paysen


Bertel Nissen


Mick Gabelgaard


Rasmus Boysen