Skab wellness-følelse derhjemme

Wellness handler om at koble helt af, nyde tilstedeværelsen og få genopladet familiens batterier efter en lang dag. Læs med her og få inspiration til, hvordan du skaber wellness-følelse derhjemme. En guide til hygge og afstresning, når hverdagen bliver lidt for travl og du trænger til ekstra luksus.  

Få wellness når du har lyst

Med et wellness-badeværelse kan du skabe lige præcis den wellness, som du elsker. En af de helt store fordele ved et wellness-badeværelse er, at wellness nu ikke længere kræver planlægning eller booking af tid på et dyrt resort. På wellness-badeværelset kan du og familien lukke jer ind i jeres helt egen verden fuld af afslapning og velvære, lige når det passer jer.

Opnå luksus med en ny bruser

Et af de mest essentielle elementer på badeværelset er bruseren – uanset om du er til korte eller lange bade. Vælger du en af de nyere, store hovedbrusere, kan du nemt opnå følelsen af ren wellness hver gang du går i bad. Den indhyller hele kroppen i vand og giver dig en ren luksus bruseoplevelse. Hovedbruserne kan fås i mange forskellige størrelser og former, så du kan finde én, der passer til lige præcis dine behov.

Men hvad der er et luksusbad for dig, er ikke nødvendigvis det samme for din kæreste, ægtefælde eller hvem du nu deler hverdag med. Ved at vælge en bruser med både hoved- og sidebrus og med forskellige stråletyper, kan I hver især tilpasse bruseren efter jeres behov og dermed opnå individuel vandnydelse.

skab wellness derhjemme
skab wellness derhjemme
Stress af med et wellness badeværelse
Stress af med et wellness badeværelse
skab wellness derhjemme

Drømmer du om at gøre dit badeværelse til en oase af wellness, så lad BadArkitekten hjælpe dig!

Har du brug for konkrete idéer til, hvad der skal til for at gøre dit badeværelse til en oase af wellness, kan BadArkitekten hjælpe dig. BadArkitekten har års erfaring med tegning og indretning af badeværelser og hjælper dig med alt fra moodboard til måltegning. Det hele med udgangspunkt i dine ønsker og behov - så du kan læne dig tilbage og nyde rejsen mod dit nye wellness badeværelse.

Lignende artikler...

hiv naturen ind på badeværelset

Hiv naturen ind på badeværelset

Læs her
wellness med douchetoilet

Opnå wellness med det ultimative toilet

Læs her
Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Pift badeværelset op med tilbehør

Læs her
Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Skab et minimalistisk look med design-afløb

Læs her
Optimal varme med gulvvarme

Få optimal varme med gulvvarme

Læs her
Børnevenligt badeværelse

4 tips til et børne-badeværelse

Læs her
Trend: Indret badeværelset med farver

Trend: Indret med farver på badeværelset

Læs her
tips til at vælge den rigtige bruser

Guide: Sådan vælger du den rigtige bruser

Læs her
Indret badeværelset med plads til hele familien

Badeværelse med plads til hele familien

Læs her
Sådan indretter du et lille badeværelse

Sådan indretter du et lille badeværelse

Læs her
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.