Undgå fodkulde med gulvvarme

Gulvvarme er noget af det første, vi lægger mærke til, når vi træder ind på et badeværelse. Den behagelige følelse af et varmt, indbydende rum og glæden ved dejligt lune fødder er ikke til at overse. Men det er ikke de eneste fordele, der er ved at have gulvvarme på badeværelset. Med gulvvarme får også et mere jævnt opvarmet badeværelse, du får mere plads og frihed på badeværelset, fordi du slipper for synlige varmeelementer, og ikke mindst vil du opleve, at vand på gulvet tørrer hurtigere.

Selvom gulvvarme kan lyde som et stort projekt, så er det slet ikke tilfældet. Faktisk kan du hurtigt og nemt få installeret gulvvarme på dit badeværelse, og gulvvarmen er en løsning, som hele familien med garanti vil få glæde af i mange år. Læs med herunder, hvor vi guider dig til forskellige gulvvarmesystemer.

Få et nemt og fleksibelt gulvvarmesystem

Hvis du ønsker et stabilt gulvvarmesystem, der er let at installere, så skal du vælge et gulvvarmesystem fra Uponor Minitec. Gulvvarmen fra Uponor Minitec installeres nemt ved, at de selvklæbende gulvvarmeplader lægges ovenpå dit nuværende gulv. På den måde undgår du, at dit nuværende gulv skal rives op. Når gulvvarmepladerne er lagt, så monteres varmerørene i pladerne og til slut lægges nye klinker ovenpå.

Uponor Minitec gulvvarmesystem har desuden den fordel, at dets højde på gulvvarmepladerne kun er på mellem 15 til 20 mm. Den lave højde betyder, at du uden problemer kan få gulvvarme på dit badeværelse – også selvom du har en lav loftshøjde. 

Få et professionelt og smart gulvvarmesystem

Foretrækker du et smart gulvvarmesystem, som du har den fulde kontrol over, så skal du vælge et gulvvarmesystem fra Uponor Smatrix, der har en styreenhed. Her styres gulvvarmen automatisk eller via mobilen - også når du ikke er hjemme. Styring af gulvvarmen betyder optimal regulering af temperaturen, og om badeværelset skal være dejlig varmt eller mindre varmt er helt op til dig. At du selv har den fulde kontrol over gulvvarmen betyder også, at du kan indstille gulvvarmen til natsænkning. Med natsænkning bliver badeværelsesgulvet koldere om natten, og du sparer dermed penge på varmeregningen, mens du sover.

hiv naturen ind på badeværelset

Hiv naturen ind på badeværelset

Læs her
wellness med douchetoilet

Opnå wellness med det ultimative toilet

Læs her
Pift badeværelset op med badeværelsestilbehør

Pift badeværelset op med tilbehør

Læs her
Skab et minimalistisk look på badeværelset med et design-afløb

Skab et minimalistisk look med design-afløb

Læs her
Optimal varme med gulvvarme

Få optimal varme med gulvvarme

Læs her
Børnevenligt badeværelse

4 tips til et børne-badeværelse

Læs her
Trend: Indret badeværelset med farver

Trend: Indret med farver på badeværelset

Læs her
tips til at vælge den rigtige bruser

Guide: Sådan vælger du den rigtige bruser

Læs her
Indret badeværelset med plads til hele familien

Badeværelse med plads til hele familien

Læs her
Sådan indretter du et lille badeværelse

Sådan indretter du et lille badeværelse

Læs her
Få tips og gode råd

Tilmeld dig VVS Mesters nyhedsbrev, og få inspiration, produkttips og gode råd til energiforbedringer. Nyhedsbrevet udsendes ca. 25 gange om året.