Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Case: Hyggeligt og rummeligt badeværelse med plads til hele familien

Cecilie Rubini med aliaset Sneglcille står nu efter en lang proces med et stort set færdigt badeværelse. Med hjælp fra BadArkitekten blev der styr på det meste stilmæssigt, og Sneglcilles ønsker til badeværelset blev indfriet.

sneglcilles badeværelse

Endelig færdig - næsten i hvert fald

Projekt nyt badeværelse har efterhånden stået på i et stykke tid hos Sneglcille og familien, der har knoklet for at renovere hele huset. Men nu efter mange måneders hårdt arbejde står badeværelset endelig færdigt – næsten i hvert fald. Der mangler ifølge bloggeren selv ”lige de sidste detaljer”, men resten er der og er mere end klar til at blive taget i brug.

Stilen var det sværeste!

At beslutte sig for præcis, hvordan badeværelset skulle se ud, og hvilken stil der skulle være den gennemgående, har for Sneglcille været det sværeste, for der er et hav af muligheder at vælge imellem. Hvilke materialer skal der bruges? Hvilke fliser? Skal de gå igen på hele badeværelset eller blot pryde halvdelen? Hvilket armatur er pænest? Hvilket toilet? Osv. Her var BadArkitekten heldigvis Sneglcille behjælpelig med idéer, materialelister og meget mere.

sneglcilles badeværelse

Planerne blev ændret

Sneglcilles nye badeværelse endte dog langt fra med at være en tro kopi af skitserne og moodboardet, som BadArkitekten leverede. Toilettet blev drejet, armaturet skiftet ud og gulvet blev todelt med et skift fra de glatte, turkise fliser til det rå, hvide betongulv. Men som bloggeren selv siger: ”Det gav os et skub i den rigtige retning – en retning vi ikke anede, vi ville i”. Idéerne var da også de samme, elementerne blev placeret (næsten) det samme sted og Sneglcille fik de turkise fliser, som stod øverst på ønskelisten.

sneglcilles badeværelse

Rummelighed med plads til alle

Et hyggeligt og rummeligt badeværelse med plads til hele familien – det var det overordnede mål med badeværelset, og noget af det BadArkitekten fokuserede på, da plantegningerne skulle udarbejdes. Rummeligheden afspejler sig blandt andet i valget om at have to brusere. En meget anvendelig og praktisk løsning, når der er mange i hustanden. De to håndbrusere, der er fra hansgrohe, er blevet placeret på de to modsatte sider af bruseområdet for at udnytte højden under skråvæggen bedst muligt.

Også toilettet er blevet placeret, så pladsen på badeværelset udnyttes optimalt, og så der undgås spildplads. Ved at placere det i hjørnet over for døråbningen, opstår der netop godt med plads foran spejlet og ved bruseområdet, hvor det oftest er nødvendigt.

Et personligt præg

Hos Sneglcille og familien går de højt op i selv at være en del af renoveringsprocessen – hvordan kan man ellers overskue at renovere et helt hus? De har derfor også sat deres egne personlige præg på badeværelset. Dette kommer blandt andet til udtryk i det hjemmelavede badeværelsesmøbel, der har fået et luksuriøst finish i form af en glaseret, hvid håndvask fra Duravit og et højt armatur fra hansgrohe.


sneglcilles badeværelse

Dit eget drømmebadeværelse

Går du selv med tanker om at renovere badeværelset, kan du også få hjælp til mere konkrete idéer, plantegninger, moodboards og meget mere ved at kontakte BadArkitekten. Det kan give dig et overblik over mulige stilarter og kan være med til at gøre processen meget mere overskuelig.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler