Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Match stilen: Råt og naturligt

Skal du have renoveret badeværelset, men ved du ikke helt, hvilken stil det skal være? Læs med her og bliv inspireret til et moderne badeværelse med rå og naturlige elementer. Vi guider dig til at matche stilen.

dansani badeværelse

En kombination af naturlige og moderne elementer

Få et moderne udtryk på badeværelset med en kombination af rå materialer, naturlige farver og moderne interiør. Lad dit badeværelsesmøbels naturlige look udgøre hovedelementet på dit badeværelse sammen med en mørk, rå væg, der bryder det klassiske badeværelse. Vælg en ophøjet vask og et lækkert, poleret armatur for at bryde med de naturlige materialer.

Vælg badeværelsestilbehør i naturlige farver og materialer, som kurve, glaskrukker og friske blomster.

Ønsker du samme stil på dit badeværelse? Match stilen her på siden og klik let produkterne i kurven via billederne.

dansani bademøbel

Skal BadArkitekten hjælpe med badeværelset?

Har du brug for yderligere inspiration, eller ønsker du hjælp til at lave en komplet renovering af dit badeværelse? Så tag fat i BadArkitekten, der kan hjælpe med idéer, skitser og inspiration og dermed være med til at skabe dit nye drømmebadeværelset, uanset om du drømmer om råt og naturligt, minimalistisk og feminint eller rendyrket luksus.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler