Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Hiv naturen ind på badeværelset

Drømmer du om et badeværelse ude i det fri? Eller måske ønsker du bare lidt færre moderne items og i stedet lidt flere natur-elementer på dit badeværelse? Vi guider dig til at hive naturen ind på badeværelset.


badeværelse

Grønne planter i alle afskygninger

Det nemmeste step til at skabe et mere natur-virkeligt badeværelse er ved at fylde badeværelset med grønne planter i alle afskygninger. På den måde kommer naturen helt bogstaveligt ind på badeværelset, og det kan samtidig være med til at skabe et bedre indeklima på dit badeværelse, hvis du vælger de rigtige planter. Og uanset om du vælger helt grønne planter eller planter med blomster, vil det gøre dit badeværelse mere hjemligt og hyggeligt.


badeværelse

Vandfaldsbrus

Hvem har ikke drømt om at kunne bade under et stort, rindende vandfald og på den måde virkelig bade i naturen? Med GROHE Rainshower kan du få en vandfaldslignende følelse hjemme på dit eget badeværelse. Du får et brusesystem med et stort, lækkert brusehoved, der sørger for det ultimative luksusbad – naturligvis uden at gå på kompromis med det miljømæssige aspekt. GROHE Rainshower er nemlig vandbesparende, så du ikke behøver at bekymre dig om at tære på naturen. Vælg et brusehoved der monteres i loftet og opnå den komplette følelse af vandfald.


brusesystem

Skab et naturligt look

Ved at vælge badeværelsesmøbler i træ skaber du hurtigt en følelse af at være ude i det fri – for det ser sådan ud. De brune træ-bademøbler kan fås i flere forskellige nuancer og det er blot op til dig at vælge, hvilken slags natur du ønsker på badeværelset. Blandt Dansanis badeværelsesmøbler finder du møbler i flere forskellige træsorter. Du kan vælge Cedar Grey, der har look som et cedertræ, Coffe eller Lava, der er lavet i en helt mørkebrun farve, og naturligvis den helt lyse eg. Så hvilken slags natur ønsker du på badeværelset?


natur på badeværelset

Naturligt badeværelsestilbehør

Vil du gerne skabe en oase på dit badeværelse uden den store renovering, kan du starte med badeværelsestilbehøret. Køb eksempelvis skridsikre måtter i stenlook og få på den måde følelsen af en sandstrand eller en lille grusvej. Kurve i flet eller andet naturligt materiale vil også bidrage til at hive naturen ind på badeværelset. Og så kan du naturligvis købe et badeforhæng i grønlige nuancer eller fyldt med blomster og skabe følelsen af den ultimative blomstereng. Kun din fantasi sætter grænser.


badeværelsestilbehør

Lad badeværelset dufte af natur

Vil du gå all in på at hive naturen ind på badeværelset, så få det til at dufte af natur også. Du kan købe duftpinde og olier, der dufter af gran, blomster, havet eller noget helt andet. Er du gør-det-selv-typen, kan du sagtens lave olierne selv. Der skal ikke andet til end duftneutral olie blandet med lidt duft af citron, lavendel eller hvad du ellers ønsker. Sæt herefter et par træpinde i olien og lad dem suge. Dit badeværelse vil herefter begynde at dufte af natur.


naturbadeværelse

Skal BadArkitekten hjælpe med dit nye natur-badeværelse?

Er du ikke gør-det-selv-typen, så få hjælp af BadArkitekten til at komme med idéer, plantegninger og indretningstips, så du kan skabe dit nye natur-badeværelse. BadArkitekten har mange års erfaring og tager altid udgangspunkt i dine ønsker og de behov du har på badeværelset, så det bliver præcis som du ønsker. 


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler