Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Hvad koster et nyt badeværelse?

Hvad et nyt badeværelse koster afhænger selvfølgelig af, hvordan dit badeværelse skal være, og om du er til den helt store renovering eller blot lidt fornyelse. Der er dog alligevel nogle guidelines og idéer du kan følge. 

badeværelse

Pris på nyt badeværelse

Før man går i gang med projekt badeværelse er det rart at have en ide om, hvad det kommer til at koste. Hvad et nyt badeværelse koster afhænger dog i høj grad af, hvor meget du skal have lavet, hvilke produkter du vælger, og om du skal have hjælp til at tegne og indrette badeværelset af en badarkitekt. Her i indlægget giver vi dig en ide om, hvad dit nye badeværelse kan komme til at koste. 

badeværelse

Forny badeværelset for hhv. 5.000 og 10.000 kroner

Du behøver ikke at investere hele din opsparing for at lave en makeover af dit badeværelse. Det kan nemt gøres for både under 5.000 og 10.000 kroner ved at udskifte armaturer, sætte nye hylder og spejl op, give væggene en klat maling og lignende. Vi har lavet to guides, hvor du kan se, hvordan du fornyer badeværelset for billige penge. Find vores guides herunder:

Forny badeværelset for under 5.000

Forny badeværelset for under 10.000


badeværelse

Komplet renovering – komplette idéer

Har du ingen idéer til, hvordan dit nye badeværelse skal se ud, og dermed hvad dit nye badeværelse kommer til at koste, så kan du nemt blive inspireret med BadArkitekten. Vi har lavet en række indlæg, hvor du kan matche stilen. Således kan du nemt og hurtigt se, hvad dit nye badeværelse kommer til at koste, da alle produkterne er samlet på samme side. Og der er selvfølgelig idéer for enhver smag, uanset om du er til et nyt badeværelse med badekar, et moderne badeværelse med kobber eller et minimalistisk og feminint badeværelse. Du finder indlæggene, hvor du kan matche stilen, nedenfor:

Match stilen – Minimalistisk og feminint

Match stilen – Luksus badekar

Match stilen - Klassisk og kobber

badeværelse

Badeværelse med hjælp fra BadArkiktekten

Går du all in på renoveringen af dit badeværelse, kan det være en god ide at have en arkitekt med ind over. Her på siden har vi tilknyttet en BadArkitekt, som til en fast pris hjælper dig med at modernisere dit badeværelse. Du kan læse mere om, hvad du får, og hvad prisen for et nyt badeværelse er, nedenfor:

Læs mere om BadArkitekten her

badeværelse

Lad din lokale VVS Mester klare arbejdet

Når du skal have lavet nyt badeværelset er det vigtigt og i flere tilfælde lovpligtigt at have en VVS Mester med ind over arbejdet. Vi har gjort det nemt for dig, og du har derfor mulighed for at tilføje en VVS Mester til din indkøbskurv lige her på siden. Du har selvfølgelig også mulighed for at kontakte VVS installatøren for at få et tilbud på, hvad det koster at lave dit nye badeværelse. 

Find din lokale VVS Mester her

badeværelse

Lån penge til nyt badeværelse

Drømmer du om den helt store renovering af badeværelset, kan det være nødvendigt at låne penge for at realisere projektet. Hos VVS mester og BadArkitekten har vi lavet et samarbejde med Ekspres Bank, så du har mulighed for at låne penge til at betalen prisen for materialer, VVS installatør, og hvad du ellers skal have på dit nye badeværelse. Du kan låne penge til finansiering af badeværelset, uanset om det blot er et lille beløb eller et stort beløb, du mangler. Vi har hos VVS Mester lavet en god aftale, som gør, at omkostningerne til finansiering af dit nye badeværelse er skruet i bund.

Læs mere om muligheden for finansiering her

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler