Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Opnå wellness med det ultimative toilet

Drømmer du om lidt ekstra wellness i hverdagen? Oplev komfort, lækker hudpleje, ultimativ renhed og følelsen af wellness derhjemme med et douchetoilet. 

douchetoilet

Komfort og pleje

Hvem havde troet, at man kunne opnå en følelse af wellness via sit toilet. Men det kan du nu! Anerkendte brands som GROHE og Geberit blandt andre har udviklet de moderne og teknologiske douchetoiletter, der giver dig en følelse af komfort og pleje – hver gang du går på toilet.

douchetoilet

Føl dig ren hele dagen

Uanset hvilken model du vælger, får du en masse smarte og innovative funktioner, som gør din hverdag meget mere behagelig. Et douchetoilet sørger først og fremmest for, at du opnår komplet renhed, når du har været på toilet. Dette sker ved, at toilettet vasker dig blidt, men grundigt med en vandtemperatur, der er tilpasset dig. 

douchetoilet

Juster dit skyl – tilpasset dig

Uanset om du vælger et douchetoilet fra GROHE eller Geberit, har du mulighed for at vælge mellem flere forskellige skyl. Det betyder, at du kan vælge et skyl, der passer til lige netop dit behov. Eksempelvis har GROHE med Sensia Arena douchetoilettet lavet et feminint skyl, der sørger for blid rengøring af de nødvendige områder. Og når du først har tilpasset indstillingerne efter dig, genkender og husker toilettet det næste gang, du sætter dig. Det hele slutter naturligvis af med en hurtig og blid lufttørring. Dét er wellness. 

douchetoilet

Styr toilettet nemt og bekvemt

Og hvordan styrer du så toilettet? På den nemmest mulige måde. Som noget helt nyt kan du til GROHE Sensia Arena hente en app og på denne måde styre toilettets indstillinger. Foretrækker du det mere manuelle, er toilettet selvfølgelig udstyret med en fjernbetjening samt kontrolpanel på siden. Samme funktion finder du hos Geberit AquaClean douchetoilettet. På denne måde kan du nemt styre toilettets mange funktioner. Vælger du GROHE Sensia Arena, får du som bonus et toiletsæde, der automatisk åbner, når du nærmer dig toilettet, ligesom det er udstyret med natbelysning. Med sidstnævnte feature slipper du altså for at blive vækket af skarpt lys, når du besøger toilettet om natten – den svage belysning fra toilettet sørger for at du kan se, hvor du skal hen uden at lyse hele badeværelset op. 

douchetoilet

Nem rengøring

Derudover er douchetoiletterne selvfølgelig belagt med specielle overflader, så det bliver så nemt for dig som muligt at gøre rent. Det betyder, at kalkaflejringer ikke kan sætte sig fast, samtidig med at overfladerne er nemmere for dig at tørre af. Sprayarmene er desuden 99% antibakterielle. Nemmere bliver det ikke. Og som prikken over wellness i’et får du med GROHE Sensia Arena et toilet, der er udstyret med et lugtabsorberingssystem, så dit badeværelse altså virker indbydende. Så drømmer du om lidt ekstra wellness i hverdagen, så vælg et douchetoilet. 


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler