Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Case: Overskuelig renovering af badeværelset

Efter ti år trængte Cecilie Underbjergs badeværelse i den grad til en overhaling. Drømmen om et nyt badeværelse med mere plads er nu i fuld gang med at blive realiseret i samarbejde med BadArkitekten.

tre gode grunde badeværelse

Ti år senere...

Med ti år på bagen er badeværelset hos bloggeren Cecilie Underbjerg, der står bag bloggen Tre Gode Grunde, ved at trænge til en renovering. ”Ti år og tre børn senere, er det et af de få rum, der evigt og altid giver mig halvhøj puls, når vi skal have gæster. For det er slidt!”, siger Cecilie selv.

tre gode grunde badeværelse

Mangel på opbevaring og overblik

Udover den store mængde slid, den afskallede maling, den dryppende vanhane og de andre aldringstegn, som Cecilie er godt træt af, mangler der i den grad opbevaringsplads på badeværelset. En nødvendighed med tre børn på matriklen. Men det kan være svært at overskue ifølge Cecilie:

Vi er meget lidt praktiske og gør-det-selv-agtige, og vi har hverken tid eller specielt meget lyst til at sætte os ned og se projektet i øjnene

tre gode grunde badeværelse

BadArkitekten hjalp med planlægning

Men nu får Cecilie hjælp af BadArkitekten, der sørger for at danne et overblik og levere løsninger og forslag, så Cecilie nemt kan komme i gang. Bloggeren skulle blot sende mål på badeværelset og nogle inspirationsbilleder af sine ønsker til badeværelset. Nedenfor ses de nogle af inspirationsbillederne til et helt enkelt badeværelse:

tre gode grunde badeværelse

Enkelt og opryddeligt

Kort derefter fik Cecilie tilsendt alt det hun skulle bruge for at komme i gang med drømmebadeværelset. Heriblandt var udførlige tegninger af forslag til det nye badeværelse, hvor der især blev lagt vægt på enkelthed og opryddelighed, så badeværelset kunne syne større og pladsen optimeres.

tre gode grunde badeværelse

Inspirerende moodboard

Foruden de udførlige plantegninger leverede BadArkitekten også materialelister med forslag til interiør til det nye badeværelse. Derudover modtog Cecilie et moodboard, som ses nedenfor:

tre gode grunde badeværelse

Drømmer du om nyt badeværelse?

Er dit badeværelse også blevet gammelt og slidt? Eller drømmer du blot om fornyelse? Så kontakt BadArkitekten og få inspiration og gode idéer. Du kan ligesom Cecilie sende dine ønsker til badeværelset og så vil BadArkitekten stykke dem sammen til et fuldkomment badeværelse - lige efter dine ønsker.Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler