Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Case: Opdatering af det gamle gæstetoilet

Bloggeren Miss Jeanett fik en tryg proces i samarbejde med BadArkitekten, da hun skulle opdatere det gamle gæstetoilet. 

skitse

Nu skulle det være

Gæstebadeværelset hos bloggeren Miss Jeanett har trængt til en renovering i de mere end fire år hun har boet der, men med et lille barn og en masse projekter, har der ikke været tid. ”Det virkede alt for uoverskueligt på daværende tidspunkt”. Nu skulle det være.

Gyldent og lyserødt

Det gamle gæstetoilet trængte til en overhaling. Vasken var helt kalket til og rummet var dystert med mørkeblå væg. Som kontrast er lyserøde nuancer og gylden interiør blandt de store ønsker til det fremtidige gæstebadeværelse. Derudover er drømmen, at der kan blive plads til en enkelt hængeplante eller to på badeværelset for at skabe hygge. Nogle af inspirationsbillederne ses nedenfor:

badeværelsesinspiration

En tryg proces

Det kan dog være svært at beslutte sig, når den endelige stilling skal tages til valg af materialer og konkret interiør. Men her får Jeanett en hjælpende hånd: ”Selve beslutningsprocessen får jeg heldigvis hjælp til af BadArkitekten, så jeg føler mig helt tryg i, at jeg nok skal finde frem til det helt rigtige resultat”. Og BadArkitekten har selvfølgelig taget Jeanetts ønsker med i planerne og løsningerne til det nye badeværelse. Derudover kan BadArkitekten og VVS Mester også hjælpe med VVS-arbejdet, for Jeanett selv aner med egne ord absolut intet om VVS.

skitse

Skitserne til det perfekte gæstetoilet

Jeanett sendte blot sine mange inspirationsbilleder samt mål på badeværelset og et lille skriv om sine ønsker afsted til BadArkitekten, som straks gik i gang med skabe skitserne til det perfekte gæstetoilet. Jeanett fik desuden tilsendt en liste med forslag til materialer samt et moodboard, der beskriver stemningen på det nye badeværelse. Moodboardet ses nedenfor: 

moodboard

Har du brug for hjælp til processen?

Skal du selv i gang med renovering af dit badeværelse eller ønsker du blot at skabe fornyelse, så få hjælp fra BadArkitekten. Ligesom hos Miss Jeanett tager BadArkitekten udgangspunkt i dine drømme og idéer og hjælper dig med at få det hele til at hænge sammen og fremstå bedst muligt på badeværelset.Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler