Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Case: Skitse på et stilfuldt og anderledes badeværelse

Bloggeren Christine Delmar, kendt fra nybyggerne, har i samarbejde med BadArkitekten skabt planen for det ultimative badeværelse. Stilfuldt og funktionelt, men stadig helt anderledes. 

skitse

Ordentligt og professionelt

Bloggeren Christine Delmar, der sammen med sin kæreste er kendt fra Nybyggerne, har selv en del erfaring med at renovere og modernisere. Men badeværelset er et større projekt, der kan kræve hjælp udefra: ”Da et badeværelse er et ret kompliceret rum, er det ekstremt vigtigt at tingene bliver lavet ordentligt og professionelt”, siger Christine selv.

Dette er også grunden til, at hun og kæresten fik hjælp fra BadArkitekten, da planerne om det nye badeværelse skulle i gang. Så skulle Christine blot levere mål på badeværelset samt sine ønsker til stilen. 

badekar

Det gamle badeværelse

Bloggerens gamle badeværelse var blot 4-5 m2 og ikke moderniseret siden 60’erne. Men nu da de har et større rum med alverdens muligheder i deres hus, har de plads til at indfri deres ønsker til drømmebadeværelset, som blandt andet indebærer et helt specielt badekar. 

Nemt og enkelt

En nem og enkel måde at komme i gang på”, siger Christine om projektet. Hun drømmer om et speciallavet badekar, som resten af badeværelsets interiør og materialer skal passe til. Derudover er ønskerne, at badeværelset både skal være stilfuld og anderledes. Inspirationsbillederne kan ses nedenfor:

badeværelsesinspiration

Funktionelt, luftigt og enkelt – men andeledes

BadArktiekten har herefter haft gang i sin kreative proces og har leveret sit bud på det perfekte badeværelse til Christine og kæresten. Planen er, at det skal indrettes funktionelt, luftigt og enkelt, men stadig anderledes end et klassisk badeværelse, da rummets fokus forbliver på badekaret. Nedenfor ses det moodboard, som danner rammen for badeværelsets udtryk: 

moodboard

Drømmer du også om nyt badeværlse?

Er dit badeværelse gammelt og slidt? Eller trænger det blot til en modernisering? Du kan ligesom Christine få inspiration og hjælp fra BadArkitekten, uanset om du har få eller mange idéer til, hvordan dit drømmebadeværelse skal se ud. BadArkitekten vil tage udgangspunkt i dine idéer og levere forslag til skitser og materialer til et færdigt badeværelse.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler