Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Optimer badeværelsespladsen med et væghængt toilet

Optimer dit badeværelse med et væghængt toilet. Du behøver ikke en komplet renovering, og det skaber plads på et lille badeværelse samtidig med at rengøringen lettes. Få inspiration til væghængte toiletter med BadArkitekten.

væghængt toilet

Byg en halvvæg og skab hygge

Du behøver ikke en komplet renovering for at kunne optimere badeværelset med et stilfuldt og rengøringsvenligt væghængt toilet. Selvom cisternen skal bygges ind i væggen, kræver det ikke nødvendigvis en nedrivning af den eksisterende væg. Byg i stedet en halvvæg. Dette skjuler ikke kun cisternen men er også med til at give ekstra hyldeplads på badeværelset, der kan bruges til at skabe hygge med planter, lys eller andet.

væghængt toilet

De mange fordele

Når du vælger et væghængt toilet frem for et gulvstående følger der selvfølgelig en række fordele med. Først og fremmest giver det en følelse af mere plads på badeværelset, fordi cisternen er gemt væk og toilettet derfor syner mindre.

Derudover er det med til at lette rengøringen, da det bliver nemmere at gøre rent under og omkring toilettet. Vælger du at købe et med nogle af de mange ekstra funktioner, kan du få optimal hygiejne i og omkring toilettet.

Sidst men ikke mindst får du med et væghængt toilet et langt mere moderne og stilfuldt toilet end et almindeligt – igen blandt andet fordi cisternen er gemt væk. 

badeværelser

Hvad skal du vælge?

Det kan være en jungle, når du skal vælge, hvilket toilet, du skal købe. Også selvom du har besluttet, at det skal være væghængt. For skal det være et almindeligt væghængt eller et douchetoilet? Skal det være uden skyllerand, med særlig glasur eller noget helt andet?

Almindeligt vs. Douchetoilet

Et almindeligt vægthængt toilet er ja, almindeligt. Præcis som de toiletter, du kender. Vælger du derimod et douchetoilet, får du et toilet, der er en blanding af et almindeligt toilet og et bidet. Det betyder, at du efter et toiletbesøg blot kan trykke på en knap og derefter vil tempereret vand rengøre dig. Det skulle efter sigende være både mere skånsomt og mere velfungerende end toiletpapir.

De mange funktioner

Udover typen af toilet kan du også vælge at købe et toilet uden skyllerand. Det gør det nemmere at holde toilettet rent, da bakterier, snavs og kalk ikke kan sætte sig i kanterne. Funktionens navn afhænger dog af, hvilket brand du køber toilet hos. Så støder du på ordene rimfree, rimless eller åben skyllerand, så betyder det, at det er uden skyllerand og derfor mere hygiejnisk.

Derudover kan du vælge at købe dit nye toilet med en speciel glasur, hvis navn igen afhænger af brandet. Så støder du på CermicPlus, Wondergliss eller Clean Coat, så betyder det, at dit toilet er overfladebehandlet med en særlig glasur, der gør, at kalk og snavs ikke sætter sig fast. Igen bliver det altså nemmere for dig at holde toilettet rent.

Til sidst kan du også vælge et toilet med funktionen ’hygienic flush’. Dette betyder, at du får et toilet med en særlig skylleteknik, der optimerer hygiejnen for hvert skyl. Det bliver dermed igen nemmere for dig at øge hygiejnen på badeværelset.

væghængt toilet

Husk!

Når du køber et væghængt toilet skal du huske at købe cisterne og betjeningsplade.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler