Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Case: Nem start på det nye badeværelse

Cecilie Rubini – kendt som bloggeren Sneglcille – fik i samarbejde med BadArkitekten den perfekte start på renoveringen af det grimme badeværelse i deres nyerhvervede hus. Nu er renoveringen i fuld gang.

sneglcille case

Fra funktionelt men grimt til det perfekte badeværelse

For at citerere bloggeren selv, var badeværelset egentlig funktionelt nok, ”men det var simpelthen så grimt, at det ikke var til at holde ud”. Det har resulteret i, at det meste af badeværelset nu er revet ned, og Cecilie er i fuld gang med at skabe det perfekte badeværelse i samarbejde med BadArkitekten.

sneglcille case

BadArkitekten hjalp med inspiration og løsninger

Cecilie ønskede, at badeværelset skulle holdes i lyse farver samt blålige eller grønne nuancer. Og med mange mennesker i huset var både ønsket om og nødvendigheden af to brusere stort. Udover disse ønsker havde Cecilie dog ingen planer for, hvordan badeværelset skulle se ud.

Det var her BadArkitekten kom ind. Hun hjalp Cecilie og familien med løsninger, tegninger, planer og materialelister – selvfølgelig ud fra Cecilies ønsker og inspirationskilder. Det blev til følgende plantegning over Cecilies fremtidige badeværelse, hvor der selvfølgelig var taget hensyn til ønsket om dobbeltbrusere, samtidig med at der blev skabt masser af plads.

skitse

Den fineste løsning

Kort efter at BadArkitekten blev kontaktet og målene på badeværelset var sendt, fik Cecilie tilsendt plantegningen og nedenstående moodboard, og ifølge Cecilie har BadArkitekten ”fundet på den fineste løsning og har med nedenstående moodboard ret meget nailet vores egen vision og ikke mindst fået den sporet ind på noget specifikt”.

moodboard

Få hjælp fra BadArkitekten

Drømmer du også om at forny eller renovere badeværelset, kan du også få inspiration og hjælp af BadArkitekten. Med udgangspunkt i dine drømme til et nyt badeværelse, vil BadArkitekten udforme plantegninger, skitser, moodboard og alt det andet du har brug for for at skabe dit drømmebadeværelse.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler