Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Badeværelsesdrømme: Minimalistisk, lyst og nordisk

Dorte Bak fra bloggen dortebak.dk fik i samarbejde med BadArkitekten indfriet sine drømme om et nyt badeværelse. Et badeværelse i minimalistisk stil med plads til at være.

dorte bak badeværelse

Drømmebadeværelset med hjælp fra BadArkitekten

Dorte Bak var træt af sit badeværelse, der var gammelt og ’utæt’. Hun ønskede mere lækre rammer, mere åbenhed og et badeværelse, hvor det var rart at være. Dette hjalp BadArkitekten med at realisere. Der blev udarbejdet 3D-optegninger af idéer til det nye badeværelse samt en fuld materialeliste, der tog udgangspunkt i Dortes ønsker til drømmebadeværelset. Og der blev selvfølgelig taget hensyn til budgettet. Således står Dorte nu med det badeværelse, hun længe har drømt om.

dorte bak badeværelse

God plads på et lille badeværelse

På et forholdsvist lille badeværelse er det vigtigt at holde det i lyse farver og med få møbler, hvis man vil undgå, at det kommer til at fremstå endnu mindre. Og netop dette blev der taget hensyn til på Dortes badeværelse, der var udfordret med skråvægge og relativt små kvadratmeter. Dorte ønskede et rum, der synede stort og åbent, og dette blev imødekommet ved at undgå unødige kanter og ting. Derudover blev der pladsoptimeret ved at udnytte pladsen under skråvæggen til skabe og dermed give den ekstra, nødvendige opbevaringsplads.

dorte bak badeværelse

Lyse og minimalistiske materialer

For at skabe et endnu større rum, blev de fleste materialer på badeværelset ligeledes holdt i hvidt. Dette medvirkede også til at skabe det minimalistiske og lyse, nordiske look, som Dorte ønskede. Badeværelsesmøblet er fra Dansanis serie Calidris, der netop er kendt for at være indbegrebet af nordisk design, samtidig med at kvaliteten er helt i top. Som ekstra luksus er badmøblet opgraderet med rumdelere, så det er nemmere at holde orden i skufferne. 

Armaturet ved håndvasken er fra GROHES serie Essence, der udstråler luksus og god kvalitet. 

De øvrige elementer som skabene under skråvæggen, gulv, vægge og toilet er ligeledes holdt i hvidt og lys grå for at åbne op og skabe lys.

dorte bak badeværelse

Luksus bruseområde

På trods af den gode udnyttelse af pladsen og den store rummelighed har Dorte og familien valgt at prioritere et stort bruseområde, hvor der er plads til at flere går i bad samtidig. Her er der valgt en stor glasvæg, som netop giver lys og gør bruseområdet mindre lukket og kompakt. Oplagt til et sådan badeværelse. Prikken over i’et i bruseområdet er det store brusehoved Rainshower fra GROHE med tilhørende håndbruser, der giver ekstra luksus i badet. Som en mindre, men vigtig detalje, har Dorte valgt en afløbsrende fra Unidrain, der kan flugte med bagvæggen. 

dorte bak badeværelse

En overkommelig proces med BadArkitekten

Trods hjemmearbejde og flere måneders arbejde var hele projektet og selve processen meget overkommelig, ifølge Dorte selv. Og det kan den også blive for dig, hvis du går og drømmer om nyt badeværelse. Kontakt BadArkitekten og få hjælp til at skabe drømmebadeværelset. BadArkitekten vil komme med inspiration, materialelister, skitser og meget mere.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler