Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Match stilen: Minimalistisk og feminint

Drømmer du om at renovere dit badeværelse, men mangler du idéer til det perfekte look? Vi giver her vores bud på et lækkert og lyst badeværelse og guider dig til at matche stilen.

badeværelse

Klassiske, stilrene nuancer

Med dette badeværelse får du et moderne og minimalistisk udtryk kombineret med enkelte feminine elementer. De faste elementer som badeværelsesmøblerne er holdt i hvidt, mens håndklædetørreren og håndtagene i krom er med til at give badeværelset et moderne tvist. Giv badeværelset det feminine og romantiske strejf ved at tilføje badeværelsestilbehør i pastelfarver og lyse nuancer.

Vil du matche den minimalistiske stil? Tilføj nemt produkterne til din indløbskurv. Du klikker blot på billederne her på siden. Skal du have hjælp til installationen af badeværelsesmøblet, armaturet eller andet, så tilføj din lokale VVS Mester til indkøbskurven.


BadArkitekten kan hjælpe dig

Drømmer du om en større renovering eller blot vejledning til et nyt badeværelse, så lad BadArkitekten hjælpe dig. BadArkitekten er professionel og kan vejlede dig, lave moodboards, skitsetegninger og meget andet, så du kan få skabt dit ultimative drømmebadeværelse.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler