Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Match stilen: Luksus badekar

Ønsker du at renovere badeværelset og drømmer du om komplet luksus? Så er dette badeværelse lige noget for dig. Stort, fritstående badekar, god materialer og en stilfuldt armatur – så bliver det ikke mere luksus. Og vi guider dig til at matche stilen.

badekar

Luksuselementer i hverdagen

Badekaret er hovedelementet på dette badeværelse, for med et fritstående badekar med tilhørerne armatur er det det, badeværelset kommer til at centrere sig om. Det betyder dog ikke, at de andre elementer blot skal overlades til tilfældighederne. Match badekaret med lækkert badeværelsestilbehør og interiør. Hold det gerne i krom for at komplementere udtrykket fra badekararmaturet. 

Drømmer du også om et luksusbadeværelse, så match let stilen lige her på siden. Du kan nemt tilføje produkterne til din indkøbskurv ved at klikke på billederne. Har du brug for hjælp til installationen af dit nye badeværelse, så tilføj også din lokale VVS Mester til indkøbskurven.

badekar

Har du brug for hjælp? Lad BadArkitekten hjælpe

Skal du have hjælp til at opføre dit drømmebadeværelse, så kontakt BadArkitekten, som kan hjælpe med vejledning og idéer. Du skal blot fortælle om dine ønsker, og så vil BadArkitekten ud rfa dette komme med forslag, skitser, materialelister og meget mere, så du kan få skabt dit drømembadeværelse.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler