Dit drømmebadeværelse starter her

Bestil Badarkitekt

Forny badeværelset for under 5.000,-

Du behøver ikke nødvendigvis at hæve opsparingen for at friske badeværelset op og skabe fornyelse. Et par tusinde kan gøre en stor forskel. Vi guider dig her til at opdatere badeværelset med nogle få ændringer. 

badeværelse

Nyt og moderne armatur

En af de ting, der bliver brugt allermest på badeværelset, er håndvaskarmaturet. Så det skal bare spille. Har du problemer med kalk, for dyre vandregninger eller drømmer du bare om forandringer, så behøver det ikke at koste en formue at udskifte dit gamle armatur med et nyt. Og det er uanset om du er til de moderne og kantede, berøringsfri armaturer, som det populære Eurosmart Cosmopolitan fra GROHE, eller de mere klassiske armaturer med greb, som nedenstående fra Oras' serie Saga. Husk dog at vælge et, der passer ind i resten af stilen på badeværelset. 

armaturer

Udskift interiøret

Badeværelsets interiør er den nemmeste vej til fornyelse – og den billigste. Skift den gamle toiletbørste ud, find en mere moderne eller elegant toiletpapirholder og invester i nye håndklædeholdere, og du vil straks føle fornyelsen på badeværelset. Der skal ikke meget til. 

toilet

Hylder, hygge og ekstra opbevaring

Skab fornyelse ved at udskifte de gamle hylder på badeværelset med nogle mere moderne, større, mere farverige eller lige præcis dem du kan lide. Har du ingen hylder på badeværelset i forvejen, kan du med fordel sætte nogle op og dermed både skabe fornyelse og ekstra plads. Vælger du hylderne i glas får du en let stil, der er perfekt til det lille badeværelset. Har du et stort badeværelse kan du derimod sagtens vælge hvide, sorte eller en helt tredje farve hylder. Som en ekstra prik over i’et, kan du placere en grøn plante og nogle stearinlys på hylderne og skabe en ekstra hyggelig atmosfære på badeværelset. 

laufen hylde

Lille spejl på væggen der...

Spejlet fylder mere designmæssigt på badeværelset end vi umiddelbart går og tror. Er du i dag indehaver af et helt almindeligt kvadratisk spejl, kan du med fordel ændre badeværelsets udtryk ved at investere i et rektangulært eller rundt. Du kan også gå hele vejen og købe et med lys, der både skaber et moderne udtryk og giver bedre lys til dine morgenrutiner, som eksempelvis nedenstående fra Dansani, der har integreret LED lys. 

dansani badeværelse

Få hjælp til indretningen

Har du brug for hjælp til at forny badeværelset, står BadArkitekten altid klar til at hjælpe med både de mindre opgaver, men også den helt store renovering. Så bliv inspireret og få idéer med BadArkitektens modboards, skitser og meget mere. Søger du yderligere inspiration til gør-det-selv projekterne og den mindre renovering, så kan du her læse mere om, hvordan du renoverer badeværelset for under 10.000,-.


Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler