Dit drømmebadeværelse starter her

Konkurrence

Konkurrencen er slut!

Vinderne blev Lotte B og Tina K

badarkitekten konkurrence

Vind hjælp fra BadArkitekten og et bademøbel fra Duravit

Deltag i vores konkurrence, hvor vi udlodder hele to præmier. 

Du har chancen for at vinde BadArkitekt hjælp til en værdi á 8.900 kr. Derudover udlodder vi et lækkert badeværelsesmøbelsæt fra Duravit bestående af en vask fra serien Me by Starck, samt et underskab fra serien L-Cube til en samlet værdi á 15.606 kr. 

Alt du skal gøre for at være med i konkurrencen er at tilmelde dig vores nyhedsbrev, der udkommer 3-4 gange om måneden. Vinderen udtrækkes i uge 15.

vind

Konkurrencebetingelser

Når du deltager i konkurrencen accepterer du, at VVS Mester må sende dig nyhedsbreve. Præmiens værdi er fastsat ud fra produktets vejledende pris. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har tilmeldt sig VVS Mesters nyhedsbrev, og vil blive offentliggjort i vores nyhedsbrev i uge 15.

Medarbejdere i Solar og VVS Mester kan ikke deltage i konkurrencen.

Vinderne af konkurrencen giver samtykke til, at VVS Mester må benytte deres badeværelsesprojekt som case på vvsmester.dk/badarkitekten og til brug i markedsføringen.

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler