BadArkitekten

Dit drømmebadeværelse starter her

følg vvsmester.dk paa Facebook følg vvsmester.dk på Pinterest følg vvsmester.dk på Instagram
Bestil Badarkitekt

Match stilen - klassisk og kobber

Drømmer du om nyt badeværelse, men mangler du inspiration og idéer til armatur, badeværelsesmøbel, spejl og alle de andre ting, der skal til? Vi har fundet et lækkert badeværelse frem og guider dig til at matche stilen…

Moderne elementer i kobber

Badeværelset her er en perfekt kombination af den klassiske hvide farve og den moderne kobberfarvede. De store og mere faste elementer som toilettet og badeværelsesmøblet er holdt i den hvide farve, mens de mindre og lettere udskiftelige elementer som håndklædekroge og håndvaskarmatur er valgt i kobber, som blandt andet findes i GROHE's kollektion Essence. 

Er du også vild med kombinationen af det klassiske og det modernen, så kan du nemt klikke produkterne i kurven her på siden - klik blot på billederne. Har du brug for hjælp til at installere, så tilføj din lokale VVS Mester til indkøbskurven.

Lad BadArkitekten hjælpe dig med at modernisere badeværelset

Mangler du mere inspiration til at forny badeværelset, så lad BadArkitekten hjælpe dig med idéer og vejledning. Læs mere om BadArkitekten her

Kom godt i gang med nyt badeværelse

Få hjælp til at gøre badeværelsedrømmen til virkelighed

Badeværelset er husets mest personlige rum, men indretningen ofte det modsatte. Med Badarkitekten kan du nemt og hurtigt få et unikt bademiljø, der passer lige til dig, din stil og dit budget.

Læs mere

Lignende artikler